Byte!

Har nu bytt till helendaugaard.devote.se blev för mycket krångel för mig till sist ;)


Mys i malmö!


Ursäkta!

Min svenska suger och hur man ändrar genom mobilen går ju inte! El ja vet inte hur man gör så de får ni ha överseende med! ;)

Bild från helgen iaf!


Malmö leverera!

Hej hej!

Sitter på tåget hem från Malmö! Åkte ner igår med Niklas. En vända på härliga Ica kvantum i Nybro el sallad köpte vi sen hoppa vi på tåget!

Väl nere i Malmö hälsa vi på hos Gustav där han jobbade, på Hope! Efter de gick vi en sväng på staden och väntade på att han skulle sluta!

När han slutat var de hem mot honom, ett litet ombytet, data fix, uppfräschning för att sen bege sig mot en resturang!!

Ja Niklas Therese och Gustav, mycket fina vuxen poäng med dubbel dejt ;) när maten var på plats fick vi hem mot Tessan, spela lite spel (med andra ord) och avsluta med en film!!

Riktigt trevligt var detta ich ja och Niklas förlora självklart i spelat, ja e ju totalt värdelös på att förklara saker och ting men ett gott skratt fick vi!! Hehe

Söndags morgon blev de lite brunch och nu som sagt sitter vi på tåget hemåt igen!!

Mycket bra och behövlig helg får ha nu i efterhand ändå erkänna även om de var lite jobbigt att dra iväg när man vet man har plugg upp till näsan!! Hehe

Men helgen var grymt behövlig för mitt huvud!!!!


Fruktansvärt rolig bild!

Svårt att förstå men ack vad kul haha gubben leverera så att säga!


Galet bra!

Vissa vänner känner mig verkligen bättre än andra!!

Vissa bara märker hopp hopp nu e nått fel!!

Underbara vän!! Du är bäst och för alltid en av mina allra bästa stjärnor!!! <3


Fantastisk dag!

Ida har ja varit så glad!!! Ja Emmy och Linnea var kungar på EKG ;) och därefter kunde de bara gå uppåt! Ett gym pass och lite lax i magen så satt man på bibblan med böckerna i högst hugg!!

Men lika glad var ja för det!!! Denna dagen var guld, behövdes och ja känner mig så lycklig!!! Hehe

Alltid lika kul med fröken Johansson och Emmy hon e inte fel hon heller :) trivs som fisken i vattnet i deras sällskap!!

Nu mot Nybro för att ladda upp batterierna för morgon dagens plugg!

Today i love My life!!! <3


Galet!

På dagens agenda!

Faila på en del av en tenta, lärt mig läkemedel, tränat och svettats, lagat lax, badat, försökt till att plugga på kommande tenta och tänkt en massa!!!

Ellen du e en stor jävla stjärna, klokare människa och peppande människa är svårt att hitta!!! <3

men även andra som lätt och enkelt bara säger, nya tag! Hehe mycket enkelt och mycket rätt!

Att missa på att utveckla en del kunde vem som helst misslyckas på, och det känns skönt trots allt! Att skriva om känns segt, men då man kan förbereda sig osv så känns det ändå helt okej! Det jobbiga med sånt här är egentligen att de ligger parallellt med en stor fet kurs som man ska tenta 5 dagar efter!! Men det som inte dödar det gör dig starkare!! Och failar man ja då gör man om och gör rätt!!! Inte svår matte alls om ja får säga mitt!!!

Idag har jag dock verkligen inte gjort de jag skulle, hela jag har varit så ofokuserad, mycket spelar mig ett spratt just nu och ja pallar inte!!! Que pasa?

Ölandsbron är ett bra förslag som Linnea kom med :D funderar på den under natten!!

God natt!!


Be strong!

Är ju ett bra ord och ibland måste man vara de! Inte bara se hinder utan ta sig över dem, fundera , tänka i banor som hjälper en!! Så be strong! Det som inte dödar det gör en bara starkare!!

Och ibland behöver man hålla ut, inte ge upp för lätt osv så fort saker och ting slå ur den vanliga raka vägen! Ibland dyker korsningar upp och då får man göra ett val!


Kanon tider!

Finns bara ett ord för den kvällen!!! Fantastisk!!! Saknar min fina fina klangilang mamma <3 hehe Sandra du fattar ju ;)

Kom här ska du få se hur snygg jag kan bli!!!


Scones!

Denna morgon stod åter igen scones på schemat! Idag blev dem godare än någonsin! Kan varit morgonpromenaden som gjorde att man va dö hungrig el var dem helt enkelt bara bäst idag :D gott var de och mätt de blev jag!

Igår var det tacos och en massa plugg!! Niklas och rosen kollade lite Liverpool men dem lossa ju stort och gladiatorerna blev genast mycket roligare ;) hehe

Nu ska ja kolla hitta nemo medans Niklas kollar cs final! Ah ni hörde rätt, final i dataspel! Mycket intressant och häftig....? Nej tveksamt!!! Så ingen kommentar på detta!!

sen ska ja åter igen skriva miljontals sidor som ja tror ja ska få in i huvudet till tentan! De kommer ju aldrig hända men så svårt och veta vad som är viktigt och vad som inte är! Det är inte min starka sida så att säga!

Nej trevlig söndag gott folk! Catch you in the flippside!


Snygg, sexig och inte singel!

Utan bara min <3


Slut i huvudet!

En vecka har gått och huvudet är i kaos!!! Gisses vad dem vill man ska kunna på kort tid! Egentligen är det faktiskt inte mänskligt och förstår att många hoppar av!!! Att bli sjuksköterska är ingen dans på rosor men jag vet iaf vad ja vill göra i mitt liv vilket många andra inte gör :) så de får ja väl va glad för!! :)

Åter igen kommer ja ju bryta ihop ett x antal ggr men de har ju gått bra förr så förhoppningsvis löser det sig igen och gör de inte de nehe då säger ja så här: GÖR OM, GÖR RÄTT!! :D Bam!!!

Sitter på tåg mot Nybro! Dags för helg mys med min man :) inte setts på hela veckan så blir skönt att ses! Vet inte men sista tiden har faktiskt varit lite turbulent så nu ihelgen ska ja försöka upp med huvudet :) och glömma mitt dumma jag!! Plugg skall ingå i denna helg men ska ändå vara lugn och sansad hehe :D

Nu ska ja sluta tjata och endast tillägga en liten liten sak! Blev så rörd av linneas blogg inlägg så ville tala om att hon e såååå jävla bra!!! Vilken tur vi hitta varan på denna sidan av kusten och favorit i repris det vill säga magaluf kommer bli awesome!!! Klackarna i taket!!!


Helg!!

Frågor på de, nej tänkte väl det :D


Jaohao!

Torsdag it is!!! Kort dag men inte ledig för de, häcken full av plugg samt en lite träff på sjukhuset!

Ska även hinna träna med Linnea efter skolan, feels good!! :D

Och redan helg imon, inget woop woop blir de utan plugg plugg och helg mys med min Karl!!! Och det ska bli skönt!! Behövs tycker ja efter liten tuff vecka!

Nej glad torsdag på er My friends!! :)

Något väldigt kul , rad nr 3 på kvittot! Hehe hajen har allt i sin butik!!


Sometimes you dont shine!

Roligare än så här blir det inte!


...

Vad e mitt problem? Vad är det jag vill? Vad är det ja söker? Vad gör ja ibland? Varför tänker ja inte? Vad håller jag på med? Vad är det för fel på mig?


Lördagsmyset som slutade med toan!

Haha ja överskriften e inte riktad mot mig , mina vänner vet ju hur ja dricker sprit! Riktigt gör ja de och håller mig alltid på topp ;) hehe men min kära man var inte riktigt med i gamet ;) runt halv hade han fått nog av zätas toalett och ja fick leda honom hem ;) arg var ja för kul hade ja! Men lite kul ändå var de :D

Lördags planerna var ju egentligen tänkt att bara va hemma och ha en myskväll! Men zäta och grabbarna skulle dricka lite öl så runt 7 vaska vi myset och gick hem mot honom för att dricka upp hans sprit och som sagt vissa lyckades bättre än andra!!

Kanon kväll var det iaf och ja var mycket nöjd, hade bara velat va där lite lite längre ;) shit happens hehe

Men idag var han inte kaxig trots detta har ja fått ut han på 2 promenader;) skönt var de och nu vankas fläskfile i bacon med klyftisar! Mums!!

Imon ny vecka och nya tag, ska bli spännande och se vad nya kursen i skolan har att erbjuda!!

Love love <3


Saknar min stjärna och 2 tuffa månader!

jag saknar denna flicka!! <3 Hon får mig att må så bra!



Nu är det åter igen helg! en helg innan helvete brakar loss ;P lite så kommer det tydligen bli!  2 riktigt tuffa månader med skolan!! om en månad e det redan tenta och efter de en månad igen och 2 till! Nu gäller det att vara med från start och inte slappa till för nu mina vänner blir det banne med åka av!! :D Tagga för skolan!!

Och tar helen på sig glasögonen och kavajen så ser hon så här smart ut! :D



So bring it, im sooo ready! el?


Que pasa?

Oj oj vad veckorna går!! Snart helg igen och jag hänger faktiskt inte med!!

Vad har hänt sen sist? Inte mycket egentligen, blivit fast i prison break, pluggat inför tentan imon, tränat med Linnea, myst och promenerat!! Thats it;) underhållande va hehe men jag njuter av livet, chillar, mår bra och är absolut inte stressad, så en lycklig Helen har ni!!! :)

Nu sista tenta röjet nu när tacosen är i magen! Mmmumma ;D

Helgen vad händer? Blir nog en helg utan alkohol, tråkigt men sant ;)

Puss hej

Bjuder på snygga syrror ;)


Måndag!

Ååå måndag, vad ska man göra med måndag?

Trött som en gnu i morse tog jag tåget mot Kalmar för ett par timmar på ktc! Tenta på onsdag igen så skulle prata lite med lärarna!! Tentanerverna börjat åter sättas igång!! :/

Efteråt blev det iaf lite träning på härliga acticmed Linnea, var länge sen man var på gymet , har sagt upp mitt kort då promenader/ springturer ute e mer min grej.. men tills kortet går ut så kan man ju använda det :)

Nu resten av kvällen tänkte ja försöka plugga, ja e alltid trögstartad på måndagar men hoppas ja ska få lite gjort iaf :)

Och helgen var Great, dock mycket fotboll som agera sömnpiller emellanåt men Niklas vän Gustaf samt kusin fick ta del av guldet när deras lag Emmaboda, långasjö vann Nybro open cupen !! Och ni som e alerta hör ju namnet långasjö, klingar de?? Jo jo Helen hade sin praktik där nu senast så man skulle ju nästan kunna säga att mitt lag vann ;) haha goooooo långasjö!! :D

Partyt i lördags, Ah ni fattar ju, var ju helt awesome!!!! <3 nej tack å hej för idag!!


Fin flickvän!

Igår var ja en fin flickvän satt typ 7 timmar och fotbollscup vill påpeka att största delen av den tiden var tjejer som spelade! Vilket är lika med lite sega matcher emellanåt! Ah lite fördomsfull kanske men killar smäller på lite mer och de händer lite lite mer i dem matcherna!

Men iaf fick min Favvo mat till slut pga mödan ;)

Och Ida agerar ja snäll igen ett par timmar för att sen vaska fotbollen och slå ihop mig med fröken Linnea!!! En underbar lördags kväll står på schemat!!

Over and out! XoX ;)


happy!!

Beställde en fantastiskt fin kläning på Nelly i blått, och önskade mig den i rött! men hittade inte.. så den fick komma hem till mig i blått och den var super fin!!

men tro det el ej, nu finns den ta med fan i rött ;) baby komsi komsi! you are so mine!!

:D:D:D


Årets första tenta check!

nu kan man andas ut fram till nästa vecka! ;P På onsdagen går andra tentan av stapeln för i år! men det e lugnt, mer praktiskt och bara hålla tummarna på att man inte är så nervös!

Denan tentan idag är iaf mycket skön att ha gjord och sen får det gå som de går! antingen går det skit el blir det as bra! you never know!! :)

Nu tänkte ja iaf svira om trippa bort mot lina för lite party med flickorna! Blir kul och träffa alla efter jullovet! :)

Bjuder på en nyårsbild med mig och Elins kusin Anton!



XoXo

by the way..

min svenska suger, så ha lite förståelse med detta ;) hehehhe

och om nån någon gång tänkt tanken att kidnappa mig e det dags att göra idet ikväll el innan kl 9 imon då jag slipper en mycket irreterande sak! :D


Året som gått!

Ja vad ska man säga, 2012!! Tiden går verkligen sjukt fort och det skrämmer mig på något sätt!! För ett år sen vid denna tidpunkt hade jag och min fru linn packat ihop vår lägenhet och en tid på högskola och flytt kalmar stod framför mig!

Nu helt plötsligt så sitter jag här 1 år senare och det känns som det gått 3 månader! Mycket skrämmande!

Tänkte dra året i bilder kansek inte jätte kul för er men för mig ;P OCh Förra året slutade med guldklimpar som dessa!






Jag drog med mig frugan Linn och flyttade mot kalmar och sjuksköterskeutbildningen stod framför mig! Första helgen i Kalmar startade med dem här:





Under nollningen fick jag kontakt direkt med 3 fina flickor som jag höll ihop med...








Tiden gick och vi hittade nummer 4: miss Natalia som kom och bli en helt underbar vän!!





Vi plugga, vi festa och vi hade det sjukt kul! :D Under våren blev det 2 resor hemåt, en för att fira jennifer och en gång drog jag med mig fröken linnea och vi balla ur som bara vi kan! In i dimman vill ja lova!! Under början på förra året träffa jag också en mycket fin man vid namn Gustaf och hade 6 fina månader med honom!











Sista tentan på våren avslutade på Öland med hela klassen, fint väder, fin miljö och fina vänner!







Ellen och Andreas hälsade även på mig....




Avslutade termin 1 med en resa med min compadre Linnea såklart :D







Tillbaka på ICA och en sommar i Varberg!! Förhållandet tog slut, nya kontakter från Magaluf knöts och en fastna kvar ett tag! Sommarn innehöll på rumsrena och ej rumsrena händelser vilket vi inte drar här men sommarn var kanon!!!

Midsommar med Angel!



100 års fest för tjejerna!



Personalfest!





Laxbutiken!



Liserberg med barndoms gänget =)





Smögen 2011 is the shit ;)







Hoffmaestro konsert men även helen fick följa med på efterfesten såklart... ;D






Sommarn avslutad och Kalmar igen... vissa var faddrar, dock inte jag!



Jag fann kärleken men det kosta lite och jag såra en mycket fin vän! Som tur är, e hon för bra för att vara sann!! Och allt blev till slut efter många om och men rätt så bra! tiden läker alla sår? ja ett ordspråk som jag tror kan stämma rätt så bra in på olika saker och ting!



image description

Men hann med göteborg en sväng också och besökte marinsoldaterna!



Halloween startade...





En dag på jul på liseberg, shooping och hotellövernattning stog på schemat ibörjan av december, massa mys!

image descriptionimage description

Och sista men inte minst, julafton, jobb på ICA, juldagen och självklart en nyårskyss avsluta vi året med!

image descriptionimage descriptionimage description

image description

image description

Nytt år, nya möjligheter och jag hoppas att även detta året fortsätter i gladhetens tecken! Ta hand om varann, ta inget för givet och skit i nyårs löften, dem håller inte ändå utan nästa år står du på ruta ett igen! Försök istället blicka framåt, upp med huvudet och njut av vad ditt liv har att erbjuda! kom ihåg, du lever bara 1 gång!!! <3


Nya året trögstartar..

Känslan som uppstår när man försöker och försöker men inte förstår och vet vart man ska börja!

Den känslan e inte lätt och har säkert gått över på torsdag efter 4 men just nu är den inte rolig!

Gud ge mig nått som sätter igång min gärna så jag vet vart jag skall börja!!!


Känslor just nu!

Tentan på torsdag kan dra *** helvete!


3 januari något riktigt stort!!

3 jan är en dag som är betydelse full för mig! Nämligen en fin själ föddes och gjorde världen lite lite bättre! :)

Grattis på födelsedagen Angelica! <3


Gott nytt år!

Hoppas gårdagen blev fin fin!! Ta nu hand om varann och låt 2012 bli ett riktigt kanon år!!! <3


RSS 2.0