halloween helgen över..

japp kanske inte ritkgit blev som jag tänkte mig att den skulle bli! men äsch ja e inte bitter, börjar faktiskt bli sjuk så var rätt skönt o slippa vakna bakis och gick hem i bra tid och känner mig bättre idag helt enkelt! men självklart blev det lite plåtningar innan så bildspel kan ni banne med få er ;)





















Avslutar serien med kärlek!! underbart!

dubbelmoral?

oja det finns det gott om där borta.. tillsammans är du stark ensam är du svag (el tänker för dig själv).. who can blame that? jag är förrvirrad i vart fall och går o sover på på det det!

agression över 1 människa!

just nu är jag så sjukt irriterad på en människa! el kanske fler men nja en människa!
vad fan vill du egentligen??? 

men imon är jag säkert glad men just nu kokar jag över!! Hur orkar folk, hur orkar dem.. låt det va, gå vidare, glöm det..

shit!!!!!



jajaja

Nu känner ja ju bara! all in på det mesta!!

Tar vi livet för givet?!






Finns så mycket citat och annat smått och gott som är så otroligt bra!! jag tror vi människor faktiskt tar livet lite för givet ibland, vi går och funderar på vad andra tycker och tänker, hur vi bör tänka, hur vi ser ut, tjocka, smal, lagom, vad är bäst?! Vi tänker nog alldeles för mycket på småsaker som gör att vi faktiskt kanske glömmer av allt fint i vår närhet, all vår skönhet vi faktiskt har, vår personlighet som är bra! vi fokuserar för mycket på dåliga sidor av oss själva när vi egentligen borde klappa oss på axeln och säga: FAN VAD SNYGG JAG ÄR IDAG!!

Så upp med huvudet (lättare sagt än gjort) och tänk jag är inte så dum trots allt ;) hehehe

inspirationen!?

tvingar mig själv att skriva något idag! min inspiration och vad jag kan skriva om har försvunnit lite granna, men det kommer väl tillbaka så småningom ;)



Vad gör helen egentligen om dagarna? Jo hon går i skolan, lär sig hur man tar venprover, sätter PVK, tar blodtryck, kollar puls andning och imon ger vi oss på nått i form med trycksår, orörlighets grejer ;) osv.. hehe Jag känner att jag hittat rätt, rätt utbildning! hoppas bara man känenr det efter sin pratik med och inte blivit helt avskräckt ;)

Kan tillägga att jag även tagit mitt första venprov idag! sjukt nice! Nu ska jag bara öva på det så jag blir riktigt grym på alla många moment som det fatiskt är när man gör sådana här saker! Svårare än man tror skulle jag vilja säg!!

Har idag även lyxat till det med Pizza palatset!! HILDA har skrivit en sjukt jobbig tenta så var inget snack om saken!! En god gyros pizza och Pretty women stod på schemat denna eftermiddg!! Hilda hon är bra! Hon kan jag berätta lite saker för som jag inte kan för någon annan här! är så himla gott och lätta på trycket ibland så att säga ;) haha

Annars är det snart redan helg! halloween står på schemat! Häxa eller sjuksyrra, vem vet! är fortfarande inte direkt taggad.. förra helgen tog sig verkligen, fattar inget!! hahaha men det är inte det enda jag ska göra, leka syrra eller häxa utan fredagskvällen blir lugn och fin i form utav god mat, bra sällskap och kansek Big bang? ;)

Nej nu återgår jag till vårdboken, tjolahopp tjola hej!!



Efter flera uppförsbackar så kommer alltid en nedförsbacke! Tänk på det my friends! ;)

när en dörr stängs öppnas en annan!

Kan man va glad och lycklig när en annan inte är! FÖrsöker göra så gott jag kan för att en konstig situation skall bli så bra som möjligt, jag kan offra mig själv! KAn offra mycket, frågan är vad jag vill, SKa man tänka på sig själv andra? Ska man vara egoistisk el inte. SAken är just nu är Jag glad och lycklig, men faller när andra faller! Vill ha mycket överstökat och glad energi runt mig!! ETt bra motto att följa. Är det som inte dödar det stärker oss och om vi aldrig vågar hur ska vi då kunna vinna?:) så ni som läser var aldrig rädd för lycka, smärta, oro el andra känslor! DEM skapar oss och gör oss till den människa vi är!! PS, Amanda efter regn kommer solsken :)

monday morning!

God morgon gott folk!

Drar mig mot skolan och injektionstekning!! idag e ju grymt mycket piggare, det var en tuff söndag men jag får ju skylla mig själv! skulle vilja säga att jag aldrig mer ska dricka men det vet vi ju själva att det håller faktistk inte!!! eller hur?? ;) heheh Halloween is coming up så jag kna bara glömma det ;P

Nej skolan it is , nu kör vi!!! :D

....

Fuck this Shit!!

dagens goda gärning!

Idag var jag hög, sen var jag låg men snart är det fest så ska upp igen!!!

Gravid? ibland funderar man ju, humöret är som en berg o dalbana och det går alltid tyvärr ut över de som är nära mig! men säger det här och nu, ja menar inget illa, bli inte ledsna , ta inte åt er! ja behöver bara va lite sen e jag uppe igen :)


Ifall till dagens goda gärning!!

Min vän ELLEN HOLM fyller år idag! och med det vill jag här och nu säga grattis till denna unga dam!!!
Då jag inte kunde säga grattis personligen så tvinga jag min mor att åka hem till henne med en choklad ask! Ack så chockad hon blev, och det var sjutk roligt att göra henne så himla glad en dag som denna!! Hennes dag!!

Du är bäst Ellen!!! Du är där för mig i alla lägen, du ställer upp, du är unik!! Du har nått som andra inte har!!





Nu tänkte jag svira om till party blåsan! OVER AND OUT!!!

Hoppas på dagar smärtfria dagar framöver, lyckliga dagar!! Lyckliga tankar , lyckliga människor!

helgen tar sin början..

idag är det sköna, härliga FREDAG!!

Sov ut och gick sedan på ett body pump pass, allt för att kickstarta helgen ritkgit bra!! =) Väl hemma slängde ja ihop lite lunch och började boka tåg biljeter!

Ja för efter 6 samtal fick ja ÄNTLIGEN en träff till mitt äventyr!! 7 december it is!! Göttit värre så får vi se vad som sker och händer ;) nu blir ni nyfikna kan ja tro! hihihi men säger inte vad det är ;)

Fick även bokat tåg hemåt den 25 november, då jag har lite saker planerat!! Fredagen blir med angelica o Jul på liseberg, lördagen blir kalas för mamma samt kvällen styr emil upp något bra röj!! Då söndagen är kommen slutar ja upp med angelica igen och ett twilight maraton startar för att sedan avsluta söndagen med den sista twilight på bio ;) måndagen blir det gekås en snabbis för inhandling av diverse saker och sedan rullar tåget kl 15 tillbaka till Kalmar!! japp där har ni min helg i november ;) woop woop!!! Varför har några luckor för annat smått o gott :D

Nu sitter jag här och tänkte fräscha till mig ;) för tydligen blir det after work kl 17! Gott med en kall cider! innan dess tänkte ja göra lite ärrende på stan så off we goo!!

Helgen kan börja!!


tillägg till senast inlägget ;)

då fröken linnea johansson ser fram emot och sticka mig då jag "saknar" vener så ska fröken veta att smärtan kan bli stor även för dig då jag inte ser dina ;D haha El vem vet jag kanske är kung på att sticka människor!? men har banne med svårt att känna vener så ska bli spännande!

Säger bara en sak, linnea ta en sup innan du besöker syster helen!

Ven och kapillärprov!

Sjukt kul det måste jag ju säga, men man vill ju inget annat än att sticka en ritkgit människa och inte en plast arm;) hehe men det kommer väl! hihih      Nån man får öva på så säg till mig!? ;) hehe


Annars idag blir det plugg, jag ska plugga om ja så ska slå mig i huvudet och sparka mig själv till det ;) hehe

Igår var en lugn dag, ett labbbesök och sen bara massa mys! Sköna dagar så att säga ;)

Nej hari nte mycket och skriva så kanske uppdaterar mer sen!!

Kan dra lite Just Nu saker::

Just nu kollar ja på värsta pojkväns akademin

Just nu ska jag börja plugga!!!

Just nu går simpsons på tv ;)

Just nu längtar jag till LÖRDAG!!!

Just nu är jag LYCKLIG!




Tisdag

Idag mina vänner har jag lindat ben, tagit blodtryck, puls, feber ett X antal gånger innan ja och linnea kändes oss klara och tog vårt pick och pack o drog hemåt!!

Så skolan e så tuff just nu ;) hehe

Tänket slänge på en film sen faktsitk plugga lite, finns ju alltidn ått att göra som att kolla skolfilmer osv :D alltid trevligt!!

Sen en liten parantes för er KILLAR!! Ett yrke som går direkt till kvinnors hjärtan är ett yrke där du får ha ritkgit "bygg" kläder på dig!! ex VVS montör, snickare, byggare osv ja ni fattar ju! Håll ju på att gå in i lyktstolpen när ja såg dem idag, sjukt sexigt! ja bara säger det, yrket lockar brudar! så enkelt är det!!! :D

Nej täcke kudde och film var det nu, kallt är det!! PUSS!!

bam!

I took her on a date , things seemed so bright.   
I knew I would not need my youporn tonight.
We go to her place and we fool around.  
 We throw all our clothes.. to the ground..
We begin as she turns out the lights.  
I start but feel something so very extra tight
I hear her cry and I see her frown   
I look at the condom   Is all brown...
Last night ooooo    I stuck it in the wrong hole   
Im so sorry oooo     From the bottom of my soul

Cause I stuck it in the wrong hole!

Try some preparation H it`ll make you feel better   
In my defense those holes are so close together
Oh baby baby don’t feel defiled    
It’s a common accident during    
Doggy style!


It was so dark I couldn’t see so good    
i had no idea where I put my wood
I want to make things better want to make it alright        
If you want you can put on a strap on and give it back to me all night!
I never ever want to make you feel hurting   
I guess that’s why god made that hole not for inserting
Tell me how you feel baby please don’t pause,   
Now I know how the feel in that hbo show OZ
Maybe take some advil, your pait it will fix  
From the way you are walking,
 you can compete in the special Olympics
If this was Alabama we would be on trial   
That’s how my mom took my temperature when I was a child

I´ve got a confession    And I think you´ll mind     I kinda liked when you put in my behind

Cant we just try it again tonight!?

 

 

 


ibland känner ja mig lite extra häftig ;)








¨

Ego pic ;) Lovely!

Okaj!

Helgen är över och det är måndag vilket betyder nya vecka, nya tag!!!

I lördags var ja som sagt hemma o chilla vilket var gudomligt!!!! Pigg en söndag var länge sen men ack så skönt! dock blev det "bakis" pizzan hehe mötte upp natalia o Zina och den satt som en smäck och som bomull runt magen ;)

Efter ett X antal timmar degandes i Natalias soffa begav ja mig mot stationen och mötte upp Linnea för lite prat!! Kändes mycket skönt att få prata ut lite med bruden, var behövligt så att säga!!

På tal om inget typ..  ja ska sluta fokusera på vad folk runt omkring henne säger och vad faktiskt hon säger.. alla har faktiskt inte ett felfritt skåp så ibland kanske vissa bör granska sig själva innan dem vill granska andra! =) är så lätt att döma andra! Det gör vi alla människor hela tiden tyvärr!


Idag har skolan stått på schemat, så nu tar vi tag i städning, skolgrejer, tvätta, vänta på ett samtal, kolla upp lite andra saker och sen ska ja banne med vila! e så trött så jag knappt vet vart jag är :D

sådär bloggen uppdaterad o klar, hoppas du blev nöjd :D


PUSS!


Lördag = hemmakväll!

ja ni hörd e rätt!! Helen daugaard är för första gången på år och dar hemma en lördag kväll!! vad fan hände??? ;) Är något som absollut bör skrivas in i rekordböckerna, för det här är stort vill jag lova ! hahaha

En bidragande orsak kan vara kräftskiva i göteborg med havets försvarsmakt! men ja vet inte :D kvällen leverera iaf, Lisa blev dyng rak, elin likaså, och karin låg inte långt efter! själv var man stabil som vanligt! hehe ;) tur jag har koll på dem unga o fulla :D  Det var god mat och god dryck i mängder till en billig peng!! Skandaler i vanlig ordning men vad är en fest utan skandaler?? haha

Jag tackar dessa 3 flickor för en underbar välbehövlig kväll!! Ni är fantastiska!!



Annars så har jag varit hemma i varberg ett par dagar!! styrde kosan dit på onsdagen för att sluta upp med ANGELICA för att sen från 2 bli 4. Jennifer och ellen dök upp! vi skratta, vi åt gottt, vi prata om livet och vi hade en fin kväll!!!

Vet inte vad ja gjort för att förtjäna detta men mina vänner, finner inga ord på hur bra dem är!! Jag är sjukt stolt och nöjd över dem!! kunde inte önska mig bättre!! finns där i vårt och torrt och har så ssjukt bra svar på allt!! Dem feedbackar med positiv respons säger vad dem tycker och tänker och vrider och vänder på allt för att se saker ur alla perpektiv!! dem är helt enkelt bra när man själv är i en svår sits och inte har ord o svar på frågor!
They are my world, my everyting! <3

Umgicks även med frugan en sista kväll innan hennes hemort i ett halvår blir karibien! hade också velat åka med, vi gör ju allt ihop och det är tråkigt att hon ska göra detta utan mig!! det är konstig känsla men vi vet ju i slutändan att det är vi som bor utomlands, med man barn o hus :D Det är så det kommer sluta, så helt okej att hon gör sitt just nu och så gör jag mitt ! =) hehe

Love my kalmar friends också, glöm inte det!! Visa här i kalmar har tagit en plats i mitt hjärta! Ni är lika kloka o fina som mina vänner där hemma! hihihi ;)

Nu tänkte ja slänga på en film och njuta av denna hemmakväll denna lördag! helt otroligt :D hehe








Tack för mig ikväll!! Ny dag imon, nya tag! snart ny vecka och jag hoppas tiden springer iväg och att tiden läcker alla sår!! <3

tja

Oj oj gillar inte den kvinnan! BEroende vilken situation det är samt vart du står så tycker, tänker du olika!!! VArje historia har 2 sidor!!!

....

Ta alltid reda på fakta innan ni tycker och tror!!

onsdag = hemåt!

Känns som att åka hem är rätt passande i detta nu..

Blir onsdagshäng med Angel, torsdags lunch med ellen och torsdag häng med Linn! japp alla 3 stjärnor får en plats och i detta nu känns det sjukt skönt! Kloka människor som betyder väldigt mycket för mig!!

Tåget går kl 12, så har lite dö tid tills ja rullar bort mot stationen och styr kosan mot Varberg!!



Till något helt annat! jag erkänner när jag gjort fel och det har jag gjort!! Ber återigen om ursäkt till den människa jag gjort besviken! Ibland gör jag som människa misstag och det står jag för, ja tar konsekvensen! Tror inte det finns så mycket mer jag kan säg eller göra iaf inte från bloggen!

Fotbollstisdag!

Hej och hå i det blå!!

Vilken dag, som den vände!! haft en mycket fin dag i skolan, tagit ett par blodtryck, pulsar med mera.. himla trevligt!

drog ner mot stan för lunch och lite shopping med linnea!! allt bra so far!!

Sen så braka det loss, valde att titta på fotbolll en kväll som denna i nybro med niklas! Fick en förfrågning och tog den! skulle jag inte gjort.. men men Fotbollsdags Hoppas Sverige vinner iaf!

har faktiskt inget mer och säga förutom att det finns alltid två sidor av varje historia!

lovely!

http://youtu.be/9b7y9UYt_fM

Vilken dag! Sjukt överrumplad och glad!!

Dagen startade med städning av nedervåningen, mindre kul tänkte ja men ändå inet för jag tycker det är rätt kul och städa till bra musik! :D hehe

så efter att att nedervåningen fått sig en putsning av mig tog jag på mig löparkläderna för att bege mig ut i den fräsha luften, promenad stod på schemat med några vänder av springning emellanåt ;) springa hela tiden, det orkar ja ju bara inte! hehe men det tar sig!! ;)

Lite lunch på det och en lite annorlunda film! Filmen var fin, handlade om kärlek! som så många andra filmer och ett litet fint ordspråk morgan freeman drog till med!!  "kärleken kom och du kan inte klandra folk för kärlek" ganska fint talesätt!

Sen kom det bästa på dagen! jag har aldrig i hela mitt liv fått ett blombud!!! Men HEJ HOPP!!!  Det fick jag idag, så älskar att jag har en beundrare här ute i Kalmar och hoppas han en dag vågar träda fram, tar min hand och säger, vill du bli min? hehe nej skämt å sido, men damn!! det gjorde min dag vill jag lova och jag håller tummarna för att min beundrare  ser ruskigt bra ut ;) hehe time will tell?

nej blev helt plötslgit sjukt glad och rastlös och funderar på att ta mig ut en runda till, galet glad blev jag! hehe

Over and out!!



Tss!!

Söndag it is, solen skiner och jag sitter inne. Inte helt okej borde gå ut en sväng och tror faktiskt jag ska göra detta!!  =)

Gårdagen leverera så att säga! Mycket trevlig inflyttningfest, mycket trevliga människor och mycket testestoron! precis som jag trodde det skulle vara helt enkelt!! =)
Kvällen bara sprang iväg och på palace blev det mest dans då jag tyckte mig vara lagom nöjd med min alkohol mängd!! älskar att man har en spärr som säger, NEJ helen nu räcker det!!

Ikväll blir det häng med sara o hilda!! sambosen! Slappa sköna söndag, förra söndagen var kass o helgen likaså! Trött på att vara delaktig i vissa saker o vara delaktig i saker folk inte har nån anning om. Denna helgen har varit sjukt bra! Alla dagar so far!! Och imon ny vecka sen hem en kortis för att entra Göteborg på fredagen för kräftskiva! Helt sjukt men tiden bara springer iväg!

Annars får vi se hur veckan styrs upp, skola tis o ons sen hemåt vbg! men imon, eventuellt en tur med linnea på stan, men skulle tippa på att hon befinner sig i nybro el örsjö i vanlig ordning! Känns som fröken linnea inte har tid med oss vanliga studentvänner ;P o känns som hon glider iväg!

men lite få bilder kan ja väl bjuda på!











if you got someting to say, dont talk behind my back, talk to me!

OVER AND OUT!

unzt unzt unzt!!

Ska vi riva hela haket? SÅ KLART!!

idag ska ja korka upp med LINA EMILSSON och PAULINA JOHANSSON!! Vi tänkte entra en inflyttningsfest, där det är mycket testestoron och va ja tror endast kalmar bor! vilket är sjukt skönt!!

Inte för att´det är fel på studenter men väldigt trevligt att få träffa nya människor och folk från stan! =)
Jag tror att kvällen kan bli succé!! :)

Annars idag har ja varit med dem två flickorna en sväng på stan, alkoholen skulle inhandlas och diverse grogg virke ;) fick även fixat en ny maskara då min hade torkat ut en anning ;)

En runda i solen blev det också, alltid lika trevlig med rix fm i öronen!!


Nej om man nu skulle börja fixa till sig lite, damerna dyker upp med pizza o ett glatt humör om nån timme!! Woop woop!!

Sedan vill ja tala om att jag känner mig glad, har så många människor i min närhet som gör mig glad!! Finns människor som gör att jag glömmer tid och rum och bara lever i nuet!! Känner mig lycklig!! <3

IN I DIMMAN DARLING!! CHEERS!!!





efter en tur i skogen!

Har precis kommit hem från en lite spring/gå tur! har börjat älska sådana turer för man kan verkligen rensa tankarna på ett helt annat sätt =) Allt känns så himla gott när man kommer hem!! = )

Tänkte köra ett kort litet bildspel om lite olika tankar!! hehe

Först och främst saknar jag skoltiden, då allt var mycket enklare och man slapp bli ritkit ritkigt vuxen! man hade sitt tjejgäng, livet lekte, man grät för killar, man var glad för killar, mamma lagade mat, man spenderade inte så mycket cash, man hade sin första fylla osv  jag man flöt med rätt bra i livet!! Skolan gick mot sitt slut och balen var ett kärt minne!!



Sedan funderar man på vad man gjort dem olika nyåren!! och ett ritkigt gott nytt år firades med den här underbart snälla killkompisen karl!



En annan fantastisk tid, så bodde ja i tyskland och hade en underbar extra familj! jag jobbade alltså som aupair och denna underbara unge tog jag hand om!! <3



En annan fantastisk resa var staterna!! jag och min vapendragare fröken Klang tog vårt pick och pack och drog mot USA vi, hade både roliga o speciella upplevelser, här nedan har ni en mycket speciell upplevelse som ni får funderar ut själva vad den handlar om ;)



Denna fröken klang har även välkommnnat mig i GBG på en mycket fint sätt!! där hon med sin fantasti och sin konstnärliga sida skapade ihop både det ena och det andra inför min ditkomst!! Här har ni mig vid en fantastiskt fin skylt hon skappat!!



hehe avslutar här, för dags för duschen och sen krypa ner under filten i soffan o ha en ritkgit fantastisk fredagskväll!!!

Helgen är kommen!

God middag gott folk ännu en fredag tar fart!

Idag var man uppe med tuppen för ett litet besök hos fabror doktorn! gamla läskig man men ack så trevlig!! Hemåt för att städa iordning lite, väcka tomas med damsugarn osv :D var inte meningen om du läser men jag behövde städa :D

Efter lite städning begav ja mig mot stan för att inhandla en kofta och en jacka! hade proffshjälp så tog inte direkt långt tid!! Ett stop på Zorbas hann ja också med och nu sitter ja här hemma efter en mycket trevlig fredag so far!!

Skall ta mitt pick och pack för en runda i solen, japp den e frame emellanåt! lite bra musik på det och benen kommer gå av bara farten :D Efter det blir det fredags mys med götta o idol!! Antingen bara hemma hos mig själv el med sällskap! vi får se vad man känner för.. rätt skönt att bara få vara för en gångs skull!!

Laddar för fest imon, då jäklar!! känner att jag är bra taggad redan nu!! =) Wopp , wopp!!





Ciao ciao <3

torsdag!

Vart jag mig i världen vänder står jag där med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig! Hur man än gör, sårar man någon?

<3

Föresten världen har mist en Ängel!! En fantastisk man som ställt upp i alla väder!! han var guld värd och en bra "extra" far!

Tänker på min extra familj Johansson!!

Massa kärlek!!


Passande sms!

SMS från Angel! =

tänk om hela världen var full av en massa helenier. tänk så bra allt hade vart!

Inte varje dag man får sådana sms! Hon är för bra den där Angelica!!

men vad tänker ja när det kommer? Jo att oj vad fel hon har, jag är ju ingen bra människa, så det stämmer ju inte!!  och i samma veva som jag tänker det tänker jag, Nej nu får ja fan sluta trycka ner mig själv..  Nu räcker det!!! Så efter många om och men så tänker jag ta åt mig och faktiskt tänka att ack vad angelica tycker jag är en bra människa ;) DU ÄR BÄST!!

På tal om annat så är hon så himla bra på att skicka i lägen som sådana sms behövs.. jag känner mig lite tom, lite tom på tankar, lite tom på annat!

Men jag mår fantastiskt bra, är glad och trivs!! jag mår inte dåligt egentlgien bara vissa tankar som tröttar ut min själ!

För att hoppa till något helt annat så står sambo Hilda i detta nu och lagar mat där nere, känner doften ändå hit och det luktar ritkgit gott! hon är en bra kock!! så ska bli gott med lite mat!! Så vad ska vi säg halv 8 hos oss!! :D


När en dörr stängs, öppnas en annan!

Det är en bra tanke kan jag tycka!! Ett bra motto att tänka på i tuffa tider!! tänk på det <3



Mår som en kung!!

Det gör jag,... men även lite trött dock får jag ju skylla mig själv när jag är uppe sent och ska upp tidigt! så inget att klaga på egentligen!!

Kanelbullens dag idag, vem vet kanske blir ett par bullar ;) annars skola inom kort här! 30 min för att vara exakt!! Hoppas dagen går fort så man kan åka hem o sova lite ;) haha

nej dags o klä på sig!! ha en toppen tisdag =)


Söndagar!

Är otroligt slappa, sköna men ack så tråkiga ibland!!! nej en bra film, cola o lite candy shop får det bli nu! ;)





Gårdagen i bilder ;) haha glömde visst kameran så detta var de enda jag kunde bjuda på!! Ego pic yes it is!!

<3

Speciell..

skulle man kunna säga att gårdagen blev! Lite lustiga sms, mycket alkohol osv osv.. nej är för trött för att skriva en novell så avslutar här!!

:D hehe Puss haj!

Plånkan is at home!

Är något jag tänker köra på nu när jag och Dennis skall iväg och kolla på en ny Tv till mig ;) tror ni den funkar? hehe ;)

Nej kanske inte ritkigt så skall jag göra, men som sagt lördagen startar med städning i vanlid ordning, min tradition sen länge, sedan blir det lite Tv shooping förhoppningsvis!! O avslutar kvällen i vanlig ordning med FIESTA!! ja man har ju sina rutiner på lördagar, och varför bryta ett vinnande koncept? ;)

Annars igår var jag ute i Nybro hos Niklas med linnea!! Tacos och lite film stod på schemat!! Kollade justin bieber och ja finns inget annat att säga än att killen har stor stor talang helt klart!! Vilken kille!!!

Kvällen var super trevlig lugn och skön :)

Avslutar här för orkar inte tilllägga något mer... och med det säger jag TREVLIG LÖRDAG!


RSS 2.0