sjukt irriterad idag, se upp!

Ja så e det punkt slut!

Run forest run!

Lite så känns det ibland att veckorna går, allt bara springer iväg!! Jag hinner knappt med, redan torsdag! vad hände där?
Kom hem för en 30 min sen från G, ska nu fräscha till mig för att sen bege mig mot skolan o nervsystemet! Kan inte bli en roligare dag ;) avslutar dock med pump, vilket e ritkigt kul :)

Nej nu får ja snabba på så att jag hinner :)

Pusså hej! :)


SEX SEX SEX!

ja det tar då aldrig slut!! Vår studiegrupp är bäst på att studera, men även på att glida in på samtalsämnet sex! dock jag klagar inte, jag ÄLSKAR att prata sex! e så sjukt kul o höra andras historier , ävenntyr, erfarenheter osv :)
idag handlade det mycket om orgasm, hur ofta tjejer får det, om dem får det genom penetrering osv :)
Vår grupp är en enda sexpanel som jag ända tror många gärna hade suttit och lyssnat på ;) heheh alla vågar öppna sig och alla delar ofta med sig av något ur sin egna gotte påse ;)

Nu inom kort blir det iaf träning! så nu ska vi få tankarna på annat! Men dem e välkommna tillbaka efter träningen då jag beger mig mot G o mys! :)



SKÅÅÅÅÅLLL!!! :)

Celler celler o celler!

Fick en kommentar av olivia i bloggen så vill bara göra dig uppmärksam på att Jag Saknar dig med :) hehe

Annars så e jag precis hemkommen från 1 h promenad, försöker satsa på beach 2011 även om det e svårt så kanske kanske ja kan ta mig dit ;)

Annars så har man bara spenderat dagen i Skolan o den har bara innehållit celler, celler och åter celler, känns som mina celler e på väg att göra en mutation och ALEXANDRA för dig så gör dem en MUTTATION ;) haha ja efter 3 timmars föreläsning blir man lite dum i huvudet och det enda ja o alex såg var bröst o muttationer, inte okej! =P


Nu blir det dusch och sen blir det Gustaf all night long!


ELIN GE MIG NU!!!!

hittade denna god bit bland mina bilder o önskar att ELIN hade suttit igång direkt med baket tack! :)



HON ÄR FAKTISKT LITE AV MIN IDOL; RIKTIGT COOOL BRUD I LYXFRPACKNING!!!


TISDAG!

Nähe, idag är de tisdag och ny dag o nya möjligheter!! Roligare än så blir det inte!
Ska strax mot skolan o lära mig ännu mer om cellen, skit kul!?

Nej dags o packa skolväskan ;) o ner två våning där alex o elin väntar!

PUSS<3


Waz up my name is nicky stockholm :D

Nej kanske inte var jag han jag tänkte prata om men lite cool e han trots allt! den lilla valpen som är lite av en mytoman vad ja har förstått! :D
Nej nu ska ja inte prata om honom men täntke säga att idag är jag glad, idag mår jag bra!

Preics hemkommen från 2 timmars träning, och oj vad det kommer säkert kännas i kroppen imon men det var det värt! :) sjukt sjukt skönt!!

idag känner jag att jag har alla möjliga känslor i kroppen, lycka, trötthet, kärlek, kåthet ja ni hörde rätt idag e jag rätt kåt men så att säga för att vara lite holistisk här så känner jag nu ikväll att alla delar mår bra o mig som helhet är rätt fantastiskt ;) nu förstår bara flickorna här i kalmar som e mina vapendragare mig när jag skriver om holism, men det gör inget :)

nej nu tänker ja ta sats och göra ett par volter in i duschen man e ju lite av en cirkusartis ;)
På återseende!

SEs imon ALEXANDRA PAKH 20 i 9 i trappan :D
Kärlek!



SJUKT BRA VÄNNER ! :)

trött, tröttare Helen

Att beskriva gårdagen, det går och göra med ett enda väldigt enkelt ord! FANTASTISKT!!

Nu ska ja försöka kliva ur sängen o ner två våningar till alex o linnea:D jag e bara väldigt lat just nu, och orkar inte ta mig nånstans, men håll ut flickor! Ja e på väg :D

<3

Fin man!

Ibland är killar bara för fina! :) O i kalmar finns en mycket trevlig man på A som bara är en så himla fin människa så nu blir det en fika i vårsolen med honom för att prata av sig lite !!


vill att ellen ska vara här nu!!!


Något är fel!!

hmm, många tankar kretsar i mitt huvud just nu! vet inte ritkigt vart ja ska ta vägen! Vill vara hemma, samtidigt som ja vill vara här! Blir tokig på små grejer, vill vara själv, vill vara med G o vill vara med vännerna!
ja, just nu är jag deppig! Den inre stressen, rädslan dyker över mig o jag vet varken ut eller in...
Saknar mina kloka människor där hemma som hjälper mig i dessa tider.. just nu e jag inte nöjd med nått, o så här kan ja inte ha det!! Måste bli ändring, o måste bli ändring på det nu!!!!!!!!

Iaf, fest med flickorna ikväll, det e ju nått som e roligt, bara stressen över vad som sker när krogen e slut är jobbig.. men oj vad jag ska skaka ikväll! :)

Sol ute sol inne sol i hjärtat sol i sinne ;)

Att vakna av att solen strålar in i ens rum är en mycket behaglig väckarklocka :) Man vaknar pigg och glad!
För första gången på länge så slipper man faktiskt att öppna en skolbok, det e ungefär lika skönt som en orgasm! Känslav av att denna första hemska kurs är klar, det är en obeskrivlig känsla! :)

Så jaaaaaaaaaa nu snart ut i solen, cash på kontot vilket betyder staden kallar! Ska följa med linnea o alex för att leta upp nått inför tentaslasket imon :D jag e grymt sugen på alkohol o inget ska stoppa mig, då e det al in o söndagen kommer att få lida! men ja bryr mig inte!

Ikväll blir det bara massa mys med G, vi har lite att ta igen om man säger så ;) En vecka nästa utan varann o man börjar klättra lite på väggarna, så ser fram emot kvällen!

nej hopp in i duschen!<3

Tenta nr 1

Ja nu är äntligen tenta nr 1 klar. Medans andras nervositet kommer dagarna innan så kom min klump i magen nu! Det kändes bra innan men nu så här på efter middagen så kändes det rent åt skogen!! Tänk om ja inte klarar den, jag orkar verkligen inte göra om den!! Den där boken sensibilitet och Reflektion kan slänga sig i väggen!!

Iaf ikväll blir det Zorbas och sedan lite biomys på det med min härliga studiegrupp, några av dem iaf! :) Otroligt att 8 så härliga människor kunde samlas i en och samma grupp! jag hade helt enkelt tur!!
Några av dem är även mina favoriter här i kalmar och dem blir det en bild på ;) För det e dem värda!!

Dem e otroligt fina människor! :)



Ja ni ser ju så här vackra är dem! Och detta är den fantastiska 4:an i Kalmar ;)

Även denna dam är en stjärna i mitt liv som e mycket efterlängtad!


En av mina stjärnor!


Välkommen till min nya blogg!

Nu kommer det!!!

Jag skapar mig en blogg så ni där hemma i lilla varberg mina vänner då såklart kan följa mig! :)

Kan börja med att ja saknar alla där hemma något sjukt mycket just nu, borta bra men hemma bäst!
Trivs dock ändå i Kalmar, kunde knappt bli bättre, underbara vänner, underbar Gustaf och ja plugg går ju alltid att diskutera!! ;)

Love Daggen!

RSS 2.0