Långasjö!

Första praktik dagen check! Helt annat en sjukhuset! Stor skillnad, haft en chilldag!

Men tråkigt i långasjö så god natt! Lägger mig och väntar in morgon dagen!!! :)

Ganska fint i lägenheten här dock ;)


Myskväll!!

Klyft, bea och fläskfile! Gooo tisdag! Hehe

En sak, sött kort i mitten va haha fint och sitta i någons fönster ;)

Sista kortet, jul på Liseberg Angelica!!


Sovit it!!

Oh var hur skönt som helst att få sova tills man vakna! Kändes som om det var ett tag sen och jag har nu ett tag kännt att jag i princip vill sova bort en hel dag!! Så gjorde mig verkligen gott att få vila ut!!

Iaf varit på äventyr i Nybro! Promenera bort till ÖB och lite annat medans mannen jobbade!!

Imon kör vi första riktiga praktik dagen i Emmaboda och för att slippa bli förbannad varje gång man ska hem från ingenstans i skogen så blir det en natt på service boendet! Hehe plocka med lite böcker så att jag har något att göra i skogen! :).

Puss hej gott folk!! Saknar Varberg och mina vänner redan!! <3


!!

Fuck...


Advents ljus!!

Block ljus med nr, adventsljus så att säga. Vart hittar jag sådana? :)


Back in Nybro!

Sådär mina damer och herrar! Nu har helgen i Varberg passerat!!

Underbart har det varit! Fredag med Angelica var helt fantastiskt!! Hon är så fin och så underbar människa att hon är som en fantasi person! Min vän är bäst!! Twilight var skit nice, grätt mig dock igenom filmen hehe jag e bara för känslig ;)

Lördagen gick undan, det var gekås, farmor, klipp hos Angel, lite innebandy med Friberg, kalas för mor och avsluta hos Emil på Storgatan med ett fantastiskt gäng!!! Underbart att vara hemma!!!

Nu e man tillbaka i Nybro, som tur var klara ja mig och tågen gick i tid och typ utan problem!! :) så nu blir det taxi mys, otippat?? NOT;) hehe

Nej mot affär puss!!


Ego darling ;) it's al about me!

Haha har man inget att Göra innan tåget går så gör man så här ;) p>


Äntligen!!!!

Tagga Tagga VARBERG 😉

Sätter mig snart på tåget hemåt men som sagt först jul på Liseberg sen twilight !!!!!!!! Med ANGELICA!!!!! 😊

Kommer dock sakna en viss person!❤


Tagga lördag!!

Men självklart först mys med Angelica Babe!!!!!!


Dah...

Måste försöka släppa saker!! För min egen skull!! Bort med dem tankarna!


2 h och 15 min senare!

japp så länge satt jag och linnea på Zorbas och tjata loss! var behövligt och skönt!!!

Och imorgon mina vänner, SOVMORGON!! WOOOP WOOP!!

Glöm att ja sak vakna kl 7 el 8!! stänger av mobilen, inget kan väcka mig ;)

<3

Sista slutenvårdpraktiks veckan! =(

Den närmare sig med storm steg och jag vill verkligen inte lämna Avd 15!! Men förhoppningsvis så e jag där snabbare än jag tror då dem nu tagit personnummer name och annat smått och gott för arbete inför sommarn! el redan nu direkt vid behov!! hade varit riktigt fint!! bra erfarenhet och mycket lärdomsrikt hade det varit att få börja redan nu att arbete på sjukhus!!

Iaf Sandra har nu redan bedömt mig då mina två sista dagar är utan henne =( har nog haft den bästa handledarn ;) ev säger nog dem flesta det som trivts på sin plats, men jag tror ändå på min ;) hehe

Iaf så glider jag ur slutenvårdspraktiken med topp betyg ;) och som sagt ett arbete på köpte eventuellt!! Känns finemang! jag har nog helt enkelt haft en väldans tur!!

Har nog gått igenom det mest utan intramuskulär injektion, men det får bli väl! PVK har man ju satt ett par samt lite venprov!! och det är roligare ;) Nu blir det snart Zorbas med fröken johansson!



Sen imon kör vi C tur och avslutar med A tur och seminarium! BAM!! sen v ar veckan slut och färden mot VARBERG kan börjar ;)

ÄR TAGGAD TILL TUSEN!!! BOTTEN UPP OCH RESTEN I HÅLLET!!!

Söndagsmys!

Nybakta scones, tända ljus, kall oboy och en mysig man vid sin sida, = en mycket trevlig start på denna söndag!!

Denna helg har innehållit, stads shopping i Kalmar, ( present till mor), tacos, idol, promenader, packa lite på Niklas jobb, kollat fotbolls cup, pizza, film och massa mys!! ❤

Imon dags för praktik igen och vi startar veckan med C tur dvs kväll!! :)

Annars blir det zorbas med Linnea , träning, mer praktik, packa för vbg, seminarium som står på schemat innan tåget hemåt går på fredag!! 😜


Lördag alldeles för tidigt!!

Mm nu undrar ni nog mina vänner där hemma varefter ett inlägg kl 8 kommer här från mig.. Det är ju så att vissa är så sjjjjukt morgonpigga!! Inte ja, iaf inte jag en lördags morgon, men men ja e uppe och redo för en ny dag! Smått huvudvärk och trött som en Gnu men uppe är jag ;)

Iaf Linnea kick as på tentan!!!!!

Och nästa helg mina damer och herrar då gör ja entré i vbg men fredag blir ett stopp i Gbg med finaste Angelica :) längtar super mycket!!!! ❤

Puss hej!!! Helgen fortsätter med presentletande till min mor sen lite fotboll sen lördags mys!! Hoppas ni alla får en fin lördag!!! Puss!


<3

Myser i Nybro!!


Helg!!!

Sådär ja.. Där sprang den veckan iväg! Blev bara 2 dagars praktik då magen inte ville mig väl, mycket tråkigt tycker ja men men ... Iaf så e sommarjobb ev klart ;) får inte lämna avdelningen utan att lämna pers nummer :) känner mig så glad, är verkligen skönt att veta att man skött sig!!! " sommar planer , hur är dem? För är flera som gärna ser att du kommer tillbaka sen" woop woop underbart kul att höra :)

Nu tar ja helg! Åker mot Nybro och vilar upp mig :) blir en fin helg :)

Puss puss!!!

På tal om Linnea hon kan piffa upp vardagen ;) när ja vet hur man gör, då ska ja lägga upp det hon skicka haha


aj aj

magkrämporna håller i sig samt ltie annat så fick gå hem från praktiken och eventuellt blir det inget imon heller! men då helen är så duktig ;) o sandra redan tycker ja uppnått alla kraven redan nu så behöver ja bara ta igen 1 dag av två ;) gött är det isåfall! men ja hoppas ja kan gå imon!! vill bara att det onda ska försvinna!! NU!!!

annars blir det lite prover och annat smått och gått på vårdhälsohemmet imon! och det hade varit skönt och slippa! dock lite spänd på vad detta egetnligen är!

men men jag biter ihop el  gör jag inte utan krypern er under täcket och sover borta onda dagar!

ljuga!

haft en fin dag på praktiken men haft magont konstant hela dagen vilket inte varit speciellt kul!! =/ Men det rullar på nu!! =)

Men till en annan tråkig sak! CANCER!

av nån anledning så tycker ja det ordet dyker upp runt mig mer än vanligt! börjde egentligen för eett tag sen då en i släkten fick lungcancer, lite cellgifter och hon var fri! det var de denna dam sa!

Sedan i sommras dök det andra fallet upp, en väns far, sedan var det en väns mor , fick faktiskt veta detta idag!! Nämner inga namn för det har inte med saken att göra...

Och pricken över i:et, på samma dag som min väns besked så ringer min mor och berättar att damen i vår släkt! Hon lura oss, hon hade visst gett upp hoppet och hade inte åkt på alla sin behandlingar hon var tvungen att göra så nu var det sjukhus och snart är det dags för himeln! Hon sa till oss att hon var fri från cancer men i själva verket så var hon aldrig det! det är konstig vad man gör för att skydda sin familj, för att inte oroa sin son el varför ljuger man? var det verkligen bara för hon inte orkar åka till halmstad på cellgift?

Nej vad ska man säg, blev lite ställd så här på eftermiddagen!

Så säger god natt för idag!

14 november!

Hje och hå i det blå!! Alltid lika trevligt att komma hem till ett kök som jag tycker ser rätt snuskigt ut! och orkar ja börjar fixa i det trots jag inte varit hemma på ett apr dagar och befunnit mig i det? nej tror faktiskt inte det.. ibland vill man bara bo eget! för då plockar man alltid undan allt man använt och låter inget stå för det är så jag vill ha det! är kanske lite pedantisk men tycker et är äckligt med grytor på spisen hit och dit, kniv på bänken, snuskig ungsform mitt på köksbänken också osv.. Flytta kanske?

Iaf ikväll kör vi C tur på sjukhuset, vilket betyder jag börjar halv 2!! Så spenderar kvällen på sjukan till cirka 21.30 för att sen ställa klockan 5.30 då jag kör A tur imon! fy kommer bli få timmar sömn inatt känner jag! Och ensam får jag också sova, kul? Not! Kommer frysa häcken av mig och vill vakna jämte någon annan!

Nej dusch städ HM och sen jobbet!! See ya!!


Aldrig mer korv på torget ;)

God kväll god kväll :)

Ännu en helg har sett sitt slut inom kort!! Den har bestått av promenader i kylan, god mat, mycket godis, en förfest, trevligheter och annat smått och gott!! Japp Helen vaska återigen en utgång i Kalmar, börjar kanske bli gammal? ;) hehe

Men tillbaka till huvudrubriken ;) ja o Linnea fick för oss att köpa varsin french hotdog innan vi gick mot stationen och Linnea skulle hem!! Det skulle vi aldrig gjort då lördags natten blev en vända på toan där inälvorna ville upp, detta även för Linnea, fy fan!!! Inte okej!!

Söndagen har spenderat i Nybro. Hjälpt till på fotobutiken o packat lite, sedan tacos o lite big Bang, väntar på Beck sen tog denna helg slut!!!

Men klagar inte, har haft ett par fantastiska dagar och imon taggar vi praktik!!! :) puss och god natt!! :)


Praktik!

Ja har inte blivit några direkta uppdateringar det senaste men har haft min första praktik vecka här på Kalmar sjukhus!!

TÄnker in gå in detaljerat då mycket är sekretess men älskar mina kollegor där samt avdelningen! Man får se och lära mycket! det är intressant, roligt men ändå svårt!!

Att gå in till en patient är inte enkelt som många kanske tror, alla människor är olika och det är därför viktigt att man som SSK lär sig detta och inte bara stormar in till en ny patient och kör på som man brukar! Även intressant hur man ska ta anhörig som står vid sidan av osv.. mycket lärorikt så att säga och vissa patienter är helt fantastiska!

Så so far trivs jag super bra med mitt val av yrke!! :)

Nu befinner ja mig i nybro och har 2 fina dagar med en fin karl! sen imon bär det av hemåt mot kalmar för att slå klackarna i taket med ett gäng fina flickor!

what can I see, i love my life!! <3

:)

Hur kan man va så bra och snäll som hon är? Guld stjärna till Linnea Johansson!!


Natti!!

Att gå upp halv 6 var länge sen man gjorde så säger god natt nu!!


ny intro dag!

TYPISKT TÄNKTE LA JAG!!! vi på vår avdelning gjorde en till introdag idag! ja jag har ju en tendens av att hamna på alla hopplösa avdelningar där dem ska greja osv.. vadå en till intro dag tänkte jag.. vi vill ju också hoppa i dem vita kläderna och ut på den riktigt praktiken men nej nej våra lärare ska ha ett Case med oss osv.. dem ska ta upp vår tid ännu en dag och vi får inte hoppa i dem vita kläderna förens lite efter alla andra!! fuck tänkt jag när ja idag gick mot skolan men sen, hör och häppna det tog en vändning!!!

För oj den här dagen har nog gett oss rätt mycket, vi har diskuterat mycket, vi har träffat 2 i termin 6 som gjorde ett Case för oss! och ett case är något vi ska arbete med under vår eximination så vi fick lite tips om vad det är, hur man ska tänka, fundera på osv!! vi har gått i genom bedömingsmaterialet och pratat allmänt!!

vi har egentlgien haft en riktigt skön och slapp dag med kerstin och malin våra lärare! skrattat åt kerstin som är sjukt vimsig!! och mest leker med sin iphone;P höhöhöh
KAFFEREP skulle jag vilja påstå! ;) hehe

så jag tar tillbaka allt jag sa innan ja gick till skolan för DAMN! vilken bra dag jag haft!! Det gav mig en del!!! :)

men nu, nu ska jag tagga för morgondagen! klockan ringer halv 6 och det var länge sen man gick upp sådär tidigt :D hehe men då ska dem vita kläderna på och jag ska ingå i rehab teamet på storkeavdelningen! Ska bli spännande, hoppas på lite roligt trots det e rehab, men att det är rehab, jag är inte förvånad! VFU verkar inte vara till min fördel iaf.. känns som jag gjort gud nått ont ibland ;) hehe skämt åå sido!!

Lite house och sen sängen!! <3

!!!

Lycklig flicka!!


Hej!

hej jag heter Angelica och jag är dööööööö snyggg!!!!



ja ni fattar ju! är inte angelica som skrivit detta utan det är helen men hallå alla taniga modell brudar släng er i väggen för här är Angelica :D  Fucking amazing!!!!

Belivit it or not...

en helg utan alkohol, en helg utan musik, (typ) en helg utan nattamat, en helg utan ont dagen efter! japp vissa kansek tror ja slått i huvudet men nej nej! jag körde bara en nykter helg och ack vad skönt detta var!!! :)

Var väldigt länge sen och nej jag är ingen alkolist som många kansek tror då men utgång med sina underbara vänner står ofta på schemat en lördagskväll! blir bra rastlös av att sitta hemma en hel helg.. men inte denna gång!

Så skulle vilja påstå att jag har haft en mycket mycket bra helg men tänker inte gå in mer på det här utan dem som vill veta! give me a call ;P Den gick dock väldigt fort!!!


Nu börjar våra praktikveckor! Imon kl 9 ska jag befinna mig uppe på sjukhuset medicin 15 here we goo! ska bli jätte kul faktiskt! :) men ja förutom dem 3 veckor sedan i emmaboda ;) haha är dock inte lika deppig längre om den historian!!! hehehe


Annars rullar allt på ritkigt bra.. jag mår toppen och är lycklig!! ´:) fortfarande lite irritations moment ibland som dyker upp.. förstår lixom fortfarande inte vissa riktigt.. jag skulle aldrig kalla mina bästa vänner dem största idioterna som finns iaf.. så nån kanske lägger sig i lite för mycket och behandlar sin vän lite fel.. men självklart dock bara på fyllan, annars är man tyst som en mus! menar tyck och tänk vad du vill men då man egnetligen inte e inblandad och bör stå mer på andra sidan el inte lägga sig i alls så kanske man ska backa lite och hålla igen på fyllan!

Nej tack och hej för mig ikväll! tänkte fylla min kropp med ännu mera cola! japp cola har man ju druckigt ett par glas ihelgen så att säga!! Jisses! :D haha



som alla andra....

mm höll ut i det sista nästan men nej nu gav jag upp!!!!



Jag gick och fixade en Iphone!! Min HTC som var tappad i marken ett X antal gånger verkade ge upp! El den funkar ju men ibland lite rassel i telefonen samt annat skit så nej en iphone fick det bli!!
Så nu är jag som alla andra, men men det gör väl inget ;) tycker HTCn var svår och hoppas jag lär mig denna mobilen bättre!! :D hehe

Annars idag har man fixat och trixxat me lite grejer inför VFU, en tur i kyliga vädret vilket är underbart och avslutade sen med lite tacos och julmust!! <3 Inte så tokig dag trots allt! hehe


Imon redan helg, tiden springer ju iväg!!! fattar nada!! och äntligen, äntligen ska den ta med fan vara alkoholfri!!!! Ska bli såååå sjukt jäkla fint :D

Tack och hej leverpastej!!

2 donnor i lyxförpackning!

Man hööjer sina vänner alldeles för sällan, vi e nog rätt kasssa på att ge varann komplimanger så tänkte höja mina vänner ibland när dem minst anar det här i bloggen!!

Idag ska ja höja 2 donnor som jag hookat upp med här i Kalmar, två väldigt olika men ack så sköna!! Dem har mer gemensamt än vad dem tror ;P för dem är båda så sjukt galna, partysugna, fina, trevliga och kan göra varenda kille knäsvag!!! hehe yeah its true! ;)

Låt mig presentera Elin malmberg och Lina Emilsson!!









COOOOOOLA BRUDAR ALLTSÅ!!

DONT BE JEAOULS CUZ I KNOW THEM ;)


<3


Ordet patetisk!?

Satt o kolla runt bland lite bloggar! kommer in på en tjejs blogg där hon skriver att det hon med några vänner gjorde en lördags kväll var att skratta åt patetiska människor!

Min första tanke var:

1, har dem inget bättre för sig än att fokusera på adnra människor?
2, är det så roligt att prata om andra? isåfall måste dem vara väldigt betydelsefulla!
3, ordet patetisk betyder känslosam och frågan är om du ens visste detta?

Patetisk kommer av ordet patos och betyder känslosam på grekiska!! Och tror faktiskt inte du tänkte på att dem är rätt känslosamma när ni satt och skratta åt dem en lrödagskväll! (skönt att det finns folk som roar sig med annat än vad ni gör) och sen när blev det fel att vara känslosam?

Jag menar för om man inet kan prata om känslor, vad är man då för behärska robot?

slutsat: Reclaim the patos "våga vara känslosam"

FRÅGOR PÅ DET?


VFU!

jappp 6 veckor VFU med start på måndag, just nu är jag mest bara arg på dessa veckor och känner ingen lycka alls som ja kände innan! Känns bara krångligt, sabbar osv.. jobbiga veckor rent ut sagt!! Vill mest bara köra upp dem i röven på Gudrun!! Speciellt dem 3 veckor i EMMABODA som jag tydligen VALT SJÄLV?? yeah right, ofta man väljer Emmaboda, ofta man vill pendla 2 timmar VARJE dag!!

ofta man vill göra sånt under vinter tid vilket kommer bli pendling 2-6 timmar om dagen säkerligen, nej där kanske ja tog i men fuck SJ och VIntertid!!! kommer bli fitt jobbigt och ja kommer hata varenda sekund av det!!

Fattar inte poängen med att placera folk ute i skolan långt åt helvete... så förbannad på detta just nu!! tror ingen förstår hur jävla illa jag tycker detta är och hur mycket det sabbar hela min praktik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK THIS SHIT!!!

Måndags starten!

Ja den var igår, ny vecka nya tag! Standard repliken, varje söndag och bra är den!!

Gårdagen igår skulle spenderas i sängen då jag varit lite krasslig men ett samtal senare satt jag på cykeln mot sjukhuset för vissa vet inte hur man spelar fotboll ;) vissa ger sig på sporten men får Ac leden ur led, nämner inga namn Niklas! Hehe nej men blev en trevlig stund där och tjöta med Oscar när Niklas var på äventyr!

Denna dagen har spenderats i skolan, benlindning ven prov puls hb mätning och lite smått o gott stod på schemat!

För att sedan lämna skolan och ta hand om en handikappad :) big Bang o tacos en kväll som denna är inte helt fel!

Nej trevlig kväll gott folk :) ny skol dag imon :)


RSS 2.0