En kväll med mannen!

Han e sådär gosig ikväll som killar kan vara ibland, bara går efter mig, tar på mig hela tiden o kan inte låa mig vara :D jätte trevlig känsla ;)

annars idag  blev det tidig hemgång från skolan, vi var ganska på hugget idag eller? =P skrev ihop mitt a4 sida till arbetet på hemmaplan o sen kände ja mig skolklar!! En dag kvar imon, men ja bryr mig faktiskt inte! det får gå som det går med den där eximinationen ..bla bla bla.. ;)

Har för övrigt tömt mitt rum nu , så bor inte längre på tullslätten, alla gerjer är i gustafs bil o på torsdag går bilen hemåt mot Varberg!
'
Innan hemgång, blir det lite grill o alkohol !! ska bli trevligt känner jag =) Så ge mig onsdag kväll så ja får ta mig ett glas!!

PUSS!! PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS


Ny dag, nya tag!

idag e det tisdag o det e fortfarande skolan som gäller, idag blir det lltie träning inför morgondagens situations spel o eximinationsuppgift. Sen imon går ja från skolan med lätta steg om att sommarlovet har börjat!
Känslan kommer vara underbar! och ännu mer underbar när flyget lyfter mot Magaluf på söndag=)

Annars e det lite tufft nu, mycket stressad inombords av nån anledning! irreterar mig för småsaker, o vill helst bara vara för mig själv! vill åka hem o bara va för mig själv tills linnea kommer p¨å lördag, men bara inse att det kommer inte hända!! o det gör mig mer stressad inombords!

somna i min mans famn igår igen iaf, var en vecka sen sist, men nu e han hemma o har gjort en veckas jobb! det var riktigt skönt o mysigt att få se honom igen :)

Nej skolan var det jag..... mm super taggad!


Ta mig härifrån!

Nu orkar ja inte mer............ Ta mig hem!

ord är överflödigt idag ;)













LITE SKVALLER BILDER OM HUR DET FAKTISKT VAR IGÅR ;)

Underbara lördag!

vet knappt vart man ska börja!? Finns egentligen bara ett ord för kvällen och det är Fantastisk!!

Vi startade på öland hos selmin där hans mamma bjöd på Bosnisk buffe, vi blev bra mätta o skulle kunnat rulla bokstavligen hemåt mot kalmar, men vi sket i det o tog bilen ;)

Dem bjöd på pajer av deras slag, mossaka, gott bröd, soppa/gryta, eget hembränt osv hur gott som helst o det tackar vi familjen burnic för :)

Efter öland blev det hemåt mot mig där vi skruva upp på högst nivå o körde gärnet, älskar att festa med dessa brudar för dem vet verkligen vart skåpet ska stå!!  Var tänkt vi skulle ut på Vallen men så blev det inte utan körde hel fest tills vi var tvungna o avbryta, då blev det natta mat o sängen! Kanon kväll!!



Dessa underbara är den bästa gruppen av dem alla, amanda saknas dock ;) Snodde bilden av fröken pakh ;)

nej dags o fortsätta packa ner mit liv i lådor, hej rå!

<3

Sometimes you can save others but never your self!



NU SKA JAG TA TAG I MIG SJÄLV O GÖRA MIG LITE SNYGG, BLIR EN FIN FIN KVÄLL!! :)

hehe

ooh idag gjorde ica min dag! har lekt dem ett spratt, var riktigt kul :D

nej nu e det dags o fixa en blomma sen idag blir det bosnisk buffe o FESt :D


hahaha

sitter o lipar i soffan med hilda! FANTASTISK KVÄL :D haha lipar åt big brother för övrigt hahaha

Oh vilken härlig fredagskväll!!!

God mat, god dryck, goda sötsaker och tända ljus! Mys på hög nivå! :D





Super fräscht!!

blir helt tårögd av så fina ord :)

Säger bara en sak! Kolla denna blogg, fantastisk ;) http://oremountain.blogg.se/

KOLLA VAD FINA ELIN GJOrt FÖR HELEN =P


Se på underbara Helen!

Till en fest är hon aldrig sen

på festen pratar hon tills hon tappar rösten

på balkongen visar hon gärna brösten

Helen hon är en riktig stjärna!

blondast i Sverige men med en hjärna

I sommar ser du henne i bikini,

i Varberg med ett glas martini.




SÅ HIMLA FINT AV ELIN =)


Helgen e här :)

tar en liten blogg paus o slänger iväg ett inlägg!!

Det är fredag och dagen rullar på snabbt som fasiken =P hehe startade med en morgonpromenad , satt fint, efter slängde ja av mig kläderna o hoppade in i duschen mm fick ni nått o drömma om!! ;) hahaha

nej men möte upp en mycket fin o kär gamal vän sen ett par år tillbaka på en fika vid 12, han är sig lik och det var sjukt roligt att återses igen efter nått år! :) O lär ses imon ute igen, för han stannar hela helgen lång!

Efter det blev det en hel del inköp, lite grejer till mig o ev nått till en födelsedagsbarn ;)

Snart blir det pump o sen ska ja dega med resterna av godis från gårdagen samt tvn o god mat med hilda :D SOFT FREDAG!! :D ME LIKE! hehe

Ladda för fest imon o BOSNISK buffe , kan bli spännande!! :)

Puss hej

JAG SAKNAR MIN MAN!!!


just nu!!

China mat sen pirates of the C :D Mycket nöje!!

Slutkörd!

Det är precis vad jag är, o det märks stort!! Orkar inte energiska människor, är matt, är trött, är ännu latare än vanligt, är groggig konstant, är hängig och orkar inte ens prata!  Så blivit väldigt få ordig för jag har ingen lust till prat!

Life is a bitch, get used to it!

solen skiner =)

Här i kalmar :D o snart e det skoldags! Försöka bli klara med vårt arbete idag vilket ja tror vi blir =)

Sen blir det china o pirates ikväll =) Härliga tider! :)

Varit ute med fröken sofia johansson idag med på morgonen, var efterlängtat! prata lite skit , prata av sig lite o hänga lsådär kl tio i 7 :D hehe

Nej kläder var det ja ;) vore dumt o gå naken till skolan, även om Selmin hade uppskattat det och säkert hela kalmar ;) hehe

XOXO

sån irritation!

ja det har jag på en person, men vet inte varför, och blir tokig! men men bara bita ihop! snart blir det en sommar i varberg =)

bortskämd ikväll :D

Det är jag idag :D Hilda lagar mat till mig och ja glasar i soffan, det känns som alltid dock, när ja bodde med min fru jönsson var det så, när ja bor här gör hilda det, o e jag hos gustaf ja då lagar han mat!! VILKEN TUR JAG HAR ;)

Laga mat e det värsta ja vet, jag HATAR det!! Så e glad för att ja har så snälla människor i min närhet som gör det åt mig ;) hehe

har för övrigt packat ner stora delar av mitt liv i lådor, så nu börjar det närmar sig även om det e ett lite tag kvar! ehhe skönt o få ner lite iaf så man slipper ta allt i helgen :)

Nej matdags snart!! På återseende!!

Auf wiedersehen! Ich bin total glucklisch :) und ich fare nach Magaluf mit linnea am 5 juni!  YEAH! hehe



LÖN MED STORT ÖÖÖÖÖ!!

Efterlängtad må jag säga, älskar när man hör ljudet av lite klirr i kassan ;)

Annars idag så var det skit kul på kirugren, fick vara med o iakta och se hur dem har det där med ,inskrivningar, utskrivningar, skriva jorunal, gå rond med läkarn sitt lyssna på sjuksyrror som rapporterar til lvarann osv.. mycket givande dag må jag säga!!!



Ett litet smakprov på hur det kan se ut när helen är på plats på Kalmars sjukhus! ;) mm lite snygg e jag o det ska ja alltid vara då det fanns en läkare som var 26 ;) nej skämt å sido har ju mitt på det stabila! :)

ANNARS SÅ SÄGER JAG SÅ HÄR FÖR IDAG!!!



It´s time to pack my stuff and later on hilda is cooking for moi , livet e ganska så trevligt ändå :)


En dag på kirugen!

japp om 5 min e klockan 20 i 7 o fröken natalia kommer o hämtar upp mig i sin fräsiga bil! :) Kirurgen är destinationen för dagen iaf fram till 12 o sen skolan igen! Kommer bli super kul! :D dcok hade ja gärna sovit lite lite lite lite till ;)

Red riding hood var för övrigt to die for, och mannen i filmen var också för övrigt to die for!! MYS!

<3



O DENNA GOD BIT VAR MED ;)


Jag vann ;)

mm efter många om och men o ffrågningar hit o dit så fick jag en flcika vid namn alexandra med mig på bio! o lycklig är jag!! :) hatar tråkiga vardagar , ja vill göra något, äta kvällsmat ihop, gå på bio, ta en promenad, gå ut o ta ett glas, gå ut o äta, ja what ever! det är den typ av livskvalite jag är villig att slänga pengar på och unnar mig mer än gärna! vill absolut inte sitta hemma varje vardag o vänta på att helgen för då kan man göra sådana saker! nej thats not me! :)

Så rödluvan ikväll blir det!! jag längtar!!!



En vacker dag i varberg ;)

GOD NATT ALLA!


Vårterminen känns rätt klar nu!

mm lite så det känns,, just nu vill jag bara hem hem och åter hem!!! Saknar alla min vänner där hemma och idag e jag kansek lite grinig osv men jag ser inget kul här i kalmar den sista tiden!! Känner mig mest bara ensam här!!! och vill att det ska bli onsdag nästa vecka!!!!

Lite träning med linnea ikväll blir det iaf, o det ser jag fram emot! Så vill att klockan ska bli 7 ungefär!!

Annars har vi suttit i skolan idag, men tycker som vanlgit att vi inte får så mycket gjort o det stör mig sjukt mycket! Så till slut bestämde vi oss för att alla skulle gå hem läsa igenom våra gamla saker samt hitta en vetenskaplig artikel!

jag hatar vetenskapliga artiklar, vi behöver 2 st så varför kan inte dem som faktiskt är duktiga på att söka göra detta? så skriver vi andra på arbetet så länge, men nej så lär väl få sitta här hela kvällen o söka!!! Efter så drar alla iväg så fort som möjligt... som vanligt! malin sitter kvar i vanlig ordning, emma o carro drar, selmin ska jobba rasmus drar, linnea försöker söka o alexandra o natalia drar också som vanlgit iväg tillsammans innan man ens nästan hinner blinka! synd för annars hade det ju varit trevlgit med en tripp mot stan men nej får lura med mig någon själv som har tid för mig på onsdag efter skolan!

Så ni som läser, stan på onsdag efter skolan? någon?

nej nu ska ja sluta skriva för e sjukt irreterad!!!

Läntar bara till magaluf och varberg och fan ta ask molnen om dem sabbar resan!!!!

God natt!





Och med detta så säger jag GOD NATT!




<3

söndag söndag söndag!

gah vart ska ja börja?? Vaknade upp alldeles för dåligt idag, runt om mig hade ja 4 söta små varelser, 3 honor och 1 hane! och nej det var ingen gang bang! :D försökte få ner en macka men den kom upp liak fort som den hamnade i magen, var länge sen man mådde sådär o vill inte ha fler sådana dagar! Kände mig mest påkörd och var världens mest sletnaste människa som skulle kunna skrämma varenda litet barn i hela världen me min uppenbarelse ;)

Sommarfesten igår på öland var iaf GULD!! hade så himla kul med grillning, kubb,, underbara människor, sol , god dryck, dansa hela natten lång tills det var dags att släppa gustaf mot sängen!!

Förflyttade oss sedan från öland till kalmar för lite hej då mys! Gustaf har nu lämnat kalmar för jobb o vi ses inte förens 1-2 juni igen, bara 10 dagar dock så går nog fort ;) hehe

sitter här isoffan nu med hilda (hon är duktig och pluggar) och för en gångs skull på väldigt väldigt länge så slipper faktistk jag öppna böckerna!!        JAG STOR TRIVS!





















<3    MASSA KÄRLEK!

ja älskar

LInnea hon e fan för skön :)

you wanna a piece of this? ;)



it´s time to get nasty ;) SKÅL!

Tentan - check!

Tentan e gjorde, den var mycket lättare upplagd än man hade trott så man förstår nu att man gått lite för djupt in i vissa saker vilket gjort att man missat andra saker !! så tentan kan gå hur som helst!! ja tänker säga den gick as kasst tills jag vet annat för då blir ja inte lika besviken! Missa en del grejer som ja vet ja kan, men får man hjärnsläpp så hjälper det nte att komma pådet i efterhand tyvärr!!

sitter hemma nu, slänger i mig lite falukorv för att sen packa ihop lite grejer inför kvällen!! ;)

KOmmer bli bra ös ikväll vill ja lova , och ja e sjukt taggad!!

SÅ 1, 2, 3 HUMANUS E PÅ G :)

Nu kör vi igen ;D

nej palla inte ritkigt med biblan idag så drog därifrån efter ett par timmar, men lite mys o skratt blev ddet med Malin den goa bruden o linnea ! fina flickor <3

Sen en tripp mot telenor o maxi o systemet med hilda! Så tenta slask drickan för imon e kirrad ;) SWEET!!

Nu jävlar, nej jag e trött på skiten men ja gör ett tappert försök till att öppna böckerna igen! ja vet jag har så mycket mer o nöta men hur mycket ja orkar nöta det blir en gåta!! =/ PAllar inte mer.....



mm man ställer ju sjukt höga krav på sig själv ibland!! Önska jag bara var smart och inte så förbannat trög ;)

Fredag it is!

Jofaderittan idag är det fredag och solen lyser! var uppe o studsa runt kvart över 6, eller klockan ringde hos G då! En liten snabbis sen iväg hem för att duscha, frukosta o lite damsugning ;) Nu har ja landat på bibloteket!!
sista dagen så här innan tenta, nu e det bara all in på böckerna ;)

Jag har inget att förlora!! :)

Ha det gött !




SAGOSTUNDEN KAN BÖRJA ;)

HUR TORKAR DU DIG?

okej tenta plugget har över gått i frågan HUR TORKAR DU DIG? FRAM IFRÅN ELLER BAKIFRÅN?

ja denna fröken natalia har många fina ideer för sig :D haha

tur ja och alex torkar oss på rätt sätt ;) hahahahhaha




nej så illa e det inte ;)


PUSS

Today I´m like this ;)



och väntar sjukt mycket på detta!



men innan ja får partaj så ska jag gå igenom en sådan här!



Så istället för att stressa upp sig mina vänner  så tycker jag att vi tänker som så här!



NÄR MAN TENTA PLUGGA SÅ FÅR MAN ÄTA SÅDANT ;) HIHI MEN MAN MÅSTE SE UPP SÅ MAN INTE BLIR

 

nej nu var jag elak så tar mitt pick o pack o drar på fotboll!!! ;)



idag ska ja vara lika mysig som alexandra!

o därför tar ja en rosa gos tröja på mig idag ;)

waz up!

Hoppas alla mår bra idag, för det gör nämligen jag :)
Precis kommit hem från biblan suttit där med nästan hela grupp 8 o bara nötit samt tjötat o skrattat! riktigt trevligt!! Det är nedräkning nu o jag bara längtar ! Orkar lixom inte plugga mer haha min hjärna har tagit sommarlov o det skulle hela jag med vilja =)

Kan inte skriva så mycket idag, min karl väntar så e bara hemma för ombyte o nu drar ja iväg på en lång promenad mot kalmar nyckel!

Tagga för ny morgondag med massvis med plugg!

ja ni som läser ni förstår u att livet just nu inte är jätte intressant, men det här är vad som är mitt liv just nu och då får jag helt enkelt bara skriva om det ;) hehe

SKÅL!



MMMMMMMM DENNA SLINKER NER MOT HELGEN! ;)


LUGN HELG BELIVE IT OR NOT ;)

ja glömde ju nämna att fröken daugaaard INTE varit ute o svirat ihelgen ;) japp kanske e svårt o tro men det e fan så SANT :D

Sjutk nöjd faktiskt!! det behövde ja nog, bara mysit hela helgen med G o sen även lite grill med hans mamma med familj på en camping här i Kalmar!

Blev mycket trevligt! :)

SÅ TJEJER ALEXANDRA; LINNEA OCH NATALIA finns inget annat än ALL IN på lördag!! DÅ SMÄLLER DET =)



<3

måndag och 4 dagar kvar!

Japp så är läget, snart e tentan över och det e dags för tenta slask! som ja LÄNGTAR!!!! :D

idag har ja suttit på biblan med malin o grabbarna, sjukt trevligt! men att plugga är inte lika trevligt, jag pluggar o pluggar, men sätter det sig?? NEPP det gör det inte, så var nära ett sammanbrott på biblan, men skrek aldrig och det var väl tur det!! ;)

Nu blir det taco kväll och mys, ja jag tänker då inte låta stressen tar över utan lever vidare och sen måste man ju få pausa lite med skönt sällskap o god mat ;) hehehe även om man kanske tar upp böckerna sen, elelr!? hmm tål och diskuteras ;)

Äsch klarar ja 60 % o nån del så e ja väl nöjd för det, resten tar vi sen, svårare än så är det faktiskt inte;) eller?! =/

nej måste fixa grönsakerna nu ;) så ha det gött

FREDAG!!

Ja är en glad själ idag, vet inte varför men ja bara är!! :) kanske för min man titta förbi en snabbis innan han satte sig på cykeln hem för att plugga ldet sista, imon har han tenta! håller tummarna för att det ska gå bra :) sen är jag Sjukt sugen på fest med haha sommarn närmar sig med storm steg måste vara därför man hela tiden vill ut o svira!!

Mina planer för kvällen är dock en lugn o skön hemma kväll för mig själv, med godis, cola och plugg! men många som tycker man ska med mot krögers o annat smått o gott! ja vill men ändå inte! tror det blir hemmakväll, har tomt på alkohol och är sjukt trött!

Ska bli så skönt att få slappa framför tvn ;) sånt gillar jag , inte lika rastlös som fröken PAHK ;) hehe <3
men vem vet, klockan e bara 20 så kvällen e ung ;)

man vet aldrig vad ja hittar på, hade ja varit hemma , hade ja skakat rumpa med mannen på bilden nedanför! ett ritkigt klipp på ICA ;) hahahahha




god kväll!

klockan är halv 6 o kom hem för en 30 min sen! suttit i skolan hela tiden! slappt lite ibland jobbat lite ibland! ja man e ju inte jätte motiverad längre skulle jag vilja säg!!

nu ska ja traska bort o ha en trevlig kväll med G, blir tacos o mys! man ses ju inte så mycketn u när både sitter med häcken full av plugg =/ o sen näör ja e klar med mitt o hans med sitt så drar han direkt! Sjukt tråkigt men bara bita ihop! =) Vi ska nog klara av en sommar trots det blir välidigt lite tid tillsammans !! Får se fram emot augusti o en skön höst! hehe

Nej sommarn först, kommer smälla! kommer vara jobb o fest om vartannat, så kommer ha fullt upp! =) Kan inte bli annat än bra!! :) nej nu måste ja sticka! tiden springer iväg! <3





2 FAVORITER PÅ VAR SIN SIDA! INTE ILLA PINKAT FÖR EN VARBERGARE ;)

blä

Jag hatar rökning punkt slut! Varför ska alla röka? VAd är grejen?

Myser hos Linnea!

Japp god mat o en fin dag har det idag varit so far :) Sitter just nu hos linnea, ja hon o natalia har precis ätit god mat o snart tänkte vi öppna böckerna, varit dåligt med det idag ;) men behöver lite paus med ikea, bilhäng, tjöt o annat smått o gott för att orka med :) hehe kan vi ju intala oss med iaf;)

Snart helg igen, tiden bara rullar fram!! Blir en plugg helg samt mys med G:s mor, syster o mors kille! En promenad hit o dit lär slinka dit också =) Love it!!

kommer bli en bra helg!! sen nästa då taggar vi för tenta, o sen e det ta med fan bra fest!! Woot woot :D

Nej tillbaka till verkligheten! ha det gött!!

//Daugaard

jodeladiho!

IDag är jag faktiskt en glad flicka, tro det eller ej :D hehe vet inte men känner mig på ett mycket bra humör! Sitter hemma hos linnea nu, blir snart matdags o sen lite plugg på det innan ja traskar mot min man o hans varma famn! :)

Linnea är allt bra hon! ÄR väldigt glad att vi fann varann så snabbt, gick verkligen som på räls! Av alla, hur kunde ja välja att skriva till henne innan skoldags, vad är oddsen? ja e glad jag gjorde det iaf och vi hade fälje till skolan för nu e vi nästan oskiljaktiga! hihi Nej nu är linnea klar med maten så måste kila! Ciao ciao <3


god morgon världen

SItter på föreläsning just i detta nu :) lyssnar ja, nej det gör ja inte , så busig är jag ;) sista föreläsningen iaf sen kan man kanske fokusera lite. BAra plugg fram till 21 , har längtat efter den dagen men nu efter igår vill ja inte ha den dagen för det betyder att min fina hunk drar iväg på jobb! KOmmer bli en tuff lång tid utan han, men vi ska klara det :) nej paus nu så edå avslutas ja här hehe puss hej

SPYR!!!!!!!

Japp det gör ja på celler, nerver, blod, organ, ben, delar, hypofysen, amygdala, ja hela jävla människans fysiologi boken!! Fy fan säger ja! ;) haha

Längtar sjukt mycket till detta är över!! :) KOmmer älska varje sekund av det när ja väl går ur tenta salen! Drömmer mig bort om den tiden nu när ja åter går till böckerna!! Dem ropar på mig ;) men ja vill inte svara men nu får ja nog göra det :D

Tog power nap innan med, bara små 4 h blev det, tror ja e lite lite trött ;) Konstgit lixsom! hehe

Tja rå!!

prata med min andra hälft igår!



FIN FIN DIKT TILL MINA 3 STJÄRNA! LINN , ANGELICA OCH ELLEN

Sköna söndag!

Solen skiner o ja sitter inne med en hög böcker! gör mig inget, sommarn e snart här o då får ja med min dos av sol :) aldrig varit sådär solkåt även om det är trevligt att bli brun, men ja klarar mig :D hehe

Gårdagen var sjukt kul!! Bra fest hos linus med några klassvänner samt annat härlgit folk! :) slutade på Vallen med utomhusdan, skojade runt lite så ddär som ja tycker är kul att göra ;) Vissa tror väl man e lite bakom flödet men gör mig inget, ja hade kul :D

Nu ska ja ta tag i mig själv, plugga lite , promenera lite o sen mysa hela kvällen lång med G! :) Som ja saknat han!!

ha en fantstiska dag o TACK för igår NATALIA O ALEX :) <3



MUMMA O FRIKORT ;)

NEJ NU SÄGER JA O NATALIA SKÅL! ;)




Plugg fredag med Alexandradianapahk :D

japp så såg det ut igår, satt och nöte en hel del information! men lite sköna stunder emellanåt!! men fick ändå mycket gjort tror jag :) Så är faktiskt nöjd med fredagen, var skönt o slappt trots plugg :D Fantastiskt bra!

FRÖKEN PAHK OCH DAUGAARD!


idag är det ny dag, och nya tag! ska bort mot biblan nu en sväng för mer plugg, ja varje dag kommer innehålla plugg och det är bara att bita i det sura äpplet!!

Ikväll tänker ja dock hälla i mig alkohol o gooo bananas ;) det e lite så jag jobbar och det är det jag faktiskt är bra på!! ;) Böckerna kan dra åt H*lvete ikväll för då ska Alkoholen fram! SKÅL!!!

nej biblan var det, hej då! :)


En torsdag avklarad!

Hej o hå i det blå!

Ännu en torsdag har avverkats, dagarna bara springer fram o snart e det sol o magaluf, tiden kommer gå fort tills dess!
Ska bara avverka en sinnes svårt tenta o ett aarbete innan dettta "sommarlov" tar fart! hehe =)

Just nu är det inte mycket kul i mitt liv faktiskt, kör plugg 9-9 nästan med små små pauser emellanåt! Kursen vill ja bara skjuta, den e intressant men det är så svårt!! Det går inte att beskriva hur svår den är!!
ja hoppas ja en dag kan allt det här ja läser iaf, ja håller tummarna för det :)

Nu ska ja damsuga av mitt rum sen blir det natti natt! idag sover ja hemma, konstig känsla, var länge sen ja sov i min säng men det ska väl bli trevligt!! Kommer bara sakna den varma kroppen jämte mig som ja brukar känna! =( jaja får nog pussas inom kort ändå ;)

föresten kört hårt plugg med linnea ikväll, samt pizza o cola! helt fantastiskt bra!! pluggar ritkgit fint ihop! ja gillar det : ) Life feels good så att säga!

<3 Helen



Jag gillar min Gustaf o är kärare än någonsin! <3

FÖRESTEN KOLLA DESSA HOT STUFF ;)










TUFFA BRUDAR I LYXFÖRPACKNING!! FANTASTISKA 4:AN,

men var länge sen vi sågs, vart är ni? dags för samling!!!

Lång tisdag!

E nu hemma efter ett X antal timmar hemma hos linnea med massa godsaker, tacos o sjukt mycket plugg!
Vi båda kände oss riktigt bra efter denna dagen och det är bara att fortsätta nöta!! :)

Även om chansen är liten att man klarar tentan så kan man ju alltid försöka iaf, ;) haha

Nu kallar sängen för imon väntar ännu en fin fin dag med en hel plugg, ja e på G och jag känner det!!

I AM SO FUCKING HAPPY!! Kan vara det som gör att jag känner sån lust , sån energi och sån kärlek! <3

GOD NATT!


Kalmar en vacker tisdag!


God morgon god morgon! =)

Hemma från varberg, hade ett par fantastiska dagar där!! gjorde mycket som jag aldrig gör här, för ingen har pengar o det går inte osv.. men hemma kort o gott blev det En after work, 2 lunchdejter, sol häng, stan häng, o fredagsmys med pizza, bio, mat på harrys, en ute kväll, ett par promenader, lite lite plugg, o lite lite shopping, ungefär så såg mina dagar ut där hemma! vad kan ja säga, efter det mår ja ritkigt bra!! kändes som mitt liv från förr ;) o det jag saknat här i Kalmar!!
Sådan vardagslyx är fint för mig ,är saker som får mig att må lrätt bra!!

Iaf kommit hem från G o ska svira om till skolkläder o sen traska boråt för ännu en föreläsning i rörelseapparaten :) Sen blri det massa plugga idag, PW o lite tacos på det!!

KOmmer bli en toppen toppen kväll!! :)

BILDREGN FRÅN VARBERG



















så där ja! skolan here we go ;)

tillbaka till verkligheten?

nej dags o snart bege sig tillbaka till verkligheten, e inte jätte sugen på det får ja väl erkänna men e väl bara bita ihop eller något sådant? Längtar till 21 maj eftermiddag!

Framöver till 21 maj lär det väöl bli plugg 9-21 nu varje dag, blir bara trött o seg då ja tänker på det!
Blää på skolan!!

Nej packa ihop det sista sen kör vi!

SEs i Kalmar!!

<3

RSS 2.0