hittade oldisar :D





har pluggat rätt bra idag tycker jag ändå!! avslutade kvällen med en promenad med natalia o malin! hunden freddie skulle ut o rastas!

Sedan har jag inte gjort många knop, mest suttit med mobilen och facebook chaten! fina grejer det där... Det gör mig lycklig iaf, varje litet pling i min mobil och jag ryser av en happi feeling :D Konstigt men sant!!! Bryr mig inte så mycket om vem det är ifrån, vill bara höra ljudet och känna den lycklig känslan!! och just nu plingar mobilen ofta och trots skammen i kroppen av vem dem är ifrån så blir jag så sjukt glad när det väl plingar!! ;)

SÅ DAMER OCH HERRE GÖR SOM BILDEN ;) MAKE ME HAPPY!

 GOD NATT!!

Har en ny tanke i huvudet..

mmm.. handlar lite om ett vägskäl här i mitt liv!! Saknar mina vänner där hemma något enormt! Och har fått upp tanken om att flytta mig mer mot halmstad varberg borås, en sjuksköterska utbildning där borta! frågan är om det går? och om jag verkligen verkligen vill... just nu i just denna denna minut så vill jag nästan det!! 
Just nu är det mycket plugg på G och ingen orkar eller kan göra något kul om dagarna! Vilket sliter på mig!! Jag vill umgås, kolla film, gå ut o äta, gå på stan, åka och shoppa, äta kvällsmat ihop osv men nja alla ska mest bara hem till sitt eller är jag ett tredje hjul.. men jag måste ju också plugga så igentligen är inte detta något problem för min ork att ta  tag i nått är väldigt låg just nu också.. så attans också! ibland sabbar skolan så mycket hehe nej jag yrar men ville skriva av mig lite....

Så nu dags för mikrobiologi!

Känner mig så sjukt glad och lycklig!!

   You only live once! <3

Krypit ner!

i sängen... det har jag!! Tänkte ta fram mikrobiologi boken och lägga mig och läsa, vissa läser däckare, romaner men andra som jag älskar ju att läsa i denna mikrobiologi boken, så det tänkte jag göra nu ;)

inte pluggat i eftermiddag så behöver göra det inför tentan på lördag!!
Så lovar gott folk jag gör det inte frivilligt...

Föresten så har vi kommit på en sak jag och linnea!!  jag svettas rätt gulligt ;) linnea trodde det börjat regna lite smått när ja kört cross trainern i 15 min innan body pumpen, hehe av nån anledning så får jag små söta droppar i ansiktet! och inte den här rinnande svetten som många andra har.. lyllo mig va?? =P

Men detta var igentlgien väldig tråkig information men ungefär lika tråkigt som när någon uppdaterar på facebook om deras dag, vad dem gjort, vad dem ska göra! Okej att man vill skriva om sitt utomlands äventyr, vad man gör då, men att dra upp vad man ätit till frukost, om man tränat, om man lagat mat, om katten sktitit 3 gånger ja det skiter jag i!

    Passande bild!

kvällen är kommen..

har packat ut hela 5 lådor, känner mig som vinden idag! allt e i princip klart och det känns så sjutk skönt!! Nu kan ja börja leva här i kalmar, o slipper leva i lådor!! lovely!

Just nu e det Wanted med angelina jolie på tv, ett glas mjölk och facebook chatten med *pip* som gäller! Kvällen e fantastiskt bra! ;D haha

Mår ritkgit fint, tena på lördag, ser fram emot detta.... eller inte!? ;) äsch får väl se hur det går.. :)

nu tillbaka till min fina fina kväll i mitt hem igen!!!



Denna kvinna!

är sjukt vacker!!! I vårt och torrt håller vi ihop!! Snodde cyklar som unga, skrev med pommes på trappor, Samma skrot och korn är vi men vad är salami utan brie? Vad är Cola utan Kapten? Vad är Korv utan bröd? vad är sol utan värme?

Helt enkelt vad är jag utan dig? INGET!!



UNDERBARA VÄN! <3

Ny vecka, nya tag! en standard replik varje måndag ;)

Sovit som en kratta inatt,, varmt, kvavt, svettningar, illamående, ont i magen, ja skit natt i princip!!! men hoppa ändå nästan upp direkt när natalia satt på Tvn o börjat greja! Slängde på mig kläderna och sen fick ja smarta iden,  äsch vi flytta över mina grejer direkt på morgonen så är det gjort!! jag har nu alltså flytta hem till mitt ritkiga hem här i Kalmar!! =) Kommer dock sakna sambo llivet med Natalia, det är ganska så mysigt ändå!! alltid ha nån att hänga med :D Börjar gilla den känslan så ska bli tråkigt att vara själv =P

 SEXY BITCH!

Förtillfället sitter vi på biblan och ja lär sitta här ett bra tag idag, ska öva mikrobiologi så det skriker om det!!!!!

Sen blir det lite spinning med linnea och sen ska ja packa upp mitt rum!! trevligt måndag :D

Lästa linneas blogg precis och blir lika glad varje gång!!! Hon är en ny liten stjärna i mitt liv!! <3








SAKNAR MAGALUF NÅTT SÅÅÅÅ IN I HELVETE JUST NU!!!!!!


wadd up!?

lördag it is och det är lika med fest ikväll ;) brukar det kanske vara men idag är det lite speciellt för idag är vi alla väldigt taggad! Jag ska för första gången ut o se utbudet i kalmar, mycket spännande! men vi får se vad som sker med kvällen, i dimman kan allt hända och ikväll är jag beredd!!

Sitter och väntar på mat med sambo natalia.. vi tänkte korka upp efter en mycket varm dag! sprungit på stan, på ica, shoppat loss och haft én mycket skön lördag utan plugg!! det var vi värda :D

Försten startar hos Malin vår nya kombo efter alexandra!! (MEN ALEXANDRA DU ÄR INTE GLÖMD, DU  FORTFARANDE VÄLKOMMEN TILL DEN FANTASTISKA 4:AN ;)  HEHE

iaf blir det förfest med ett gäng sjömän, tänkte hålla mig ifrån sådana men e svårare än man tror ibland :D haha nej då! Saknar min sjöman men så här är läget nu!

Nu skriker natalia att maten e klar så måste dra tja rååå! :D





BJUDER PÅ 2 SNYGGA BILDER PÅ MIG!! YOU GOTTA LOVE CAM WOW :D HEHEHE

ny människa?

God kväll, fredag it is!!
Skolan har det varit hela dagen so far... :) Nu funderar jag och Natalia över vad som sker ikväll! Fest, film, bio, mat, zorba jaja you name it!!

Även andra grejer känns så mycket bättre! Det är helt enkelt en härlig känsla i kroppen just nu!!!

Nej nu återgår vi till fredags kvällen!! Puss haj!

Done!

Sådär ja, nu var det gjort!! life goes on!

Svettigt värre..

Lite så jag känner mig, detta väder utanför tar livet av mig! jag känner mig som en kladdig liten boll på väg till biblioteket!! men nu sitter ja här med fröken Louise de martigne hur det nu stavas ;)

gårdagen var trevlig, umgicks med lisa lina paulina och susanne! sjukt roliga brudar så man fick nått annat att tänka på!! Sånt gillar jag! Men tidiga hemgång i vanlig ordning, orkari nte stanna ute till 2 längre, vet inte om det har med åldern att göra eller att ja inte är så pepp? ;) hehe

 nej böckerna skall nötas! på återseende!!!


GUD VAD JAG SAKNAR NOLLNINGEN!!!




life is a bitch and then you die!

DEnna dag är inte min dag! Är så gott som ett nervvrak! minsta lilla kan få mig att gråta! JAg känner mig ensam och allmänt kass... DET är dagar som dessa då jag vill ta mitt pick och pack hemåt, välja om skola närmare mina vänner! IBland behöver ja dem som kan trösta mig , dem som känner mig väl och vet när ja mår Kasst och vad som behövs för att få mig att må bra el iaf för stunden men dem är inte här, dem är långt bort! :( DEt är det som är negativt med Kalmar! SKA ut med några sköna flickor iaf, lina lisa och paulima, vänner ja inte umgås med så mycket annars men dem e fina människor så det kommer bli great och det är precis vad ja behöver!:)

Måndag, dagen som gud glömde!

God middag! måndag, denna dag är då alltid seg! Veckans segaste dag... man är trött och allmänt bitter! kanske inte alla gånger men många gånger! Helgen har precis varit och man önskat att man hae haft en längre helg samt det är lång tid kvar till en ny helg sätter fart. Så på måndagar är jag inte alltid på topp! Idag helt okej...

Sitter på biblan och ska försöka läsa lite, vi är egentligen lediga idag men ändå sitter ja här! ni fattar ju? Jag är ganska duktig ändå ;)

Denna dagen kommer avrundas med lite body pump och sen lite mys med G! Nu är han äntligen på plats. Vi har inte setts mycket i sommar vilket har skapat sina problem! men vad som händer nu, det får vi se! Iaf är jag mycket glad över att han är tillbaka och vi ska få kramas ikväll!!


slö lika me natalia o helen

TJena Tjenare mannen och kvinnan hans! Ligger just nu i natalias säng, lagom svullen efter all mat och gotta. MEN så värt!!;) tvn är på och ja kan inte bli slappare än nu vilket betyder skön söndag!!! Imon startar ett nytt liv, och ja hoppas på ett bra!!!

girls so thin?

hmm något jag funderat över.. sjunger dem verkligen så i H&Ms reklam på TV? E det ett skämt, sjunger man så??? hmm H&M får nog tänka över lite skulle jag vilja säg!!!

Gårdagen spenderades med goda vänner, grilla, festa och dansa :D en fin lördag! drog mott Vallen men ja blev tidig hemgång är inte på mitt bästa humör! för mycket tankar i huvudet!!!

Idag flyttar ja hem mot Natalia, ska bli kul att bli sambo en vecka med en skåning ;) Det blir lajbans må ni tro!!

Imon är det ny vecka och nya möjligheter! jag ska ordna upp mitt liv!! japp ni hörde, ska bli nyttig, börja träna, börja plugga! peppa mig själv, ta bort cola! och börja tycka om mig själv för den jag är!! Nu jävlar, jag hoppas jag lyckas! :)

<3


Finns så sjukt fina människor i denna värld!

secret millionaer hur det nu stavas, vilket program! sitter seriöst o lippar i denna stund för det är så fint!!! Tänk vlika fina människor det kan finnas!! Helt otroligt!!!  En värld med människor som har den karakäteren dem har, det hade varit en värld utan dess like! Helt sinnes bra!

Underbara dag!

god middag gott folk! precis kommit hem ur en fin fin promenad som fick mitt fläsk att röra på sig lite!! Helt fantastiskt bra, har tänkt ja inte ska ha nått fläsk kvar inom kort.. så dags o börja jobba bort det! ;)

Vaknade när min kropp ville vakna idag, det kändes fint! Ta den tid kroppen ville sova och inte ställa en enda klocka, blev inte ens väckt av telefonen, har ja tappat mina vänner tro? ;) nej skönt var det iaf!!

Har pluggat lite och ska nu dra mig bort mot systemet , apoteket för att sen ta mig hemåt igen plugga lite till... sen blir det Raj raj hos Linnea :D Woop woop!!


Önskar alla er där hemma i vbg en fantasstisk bar tömning, förlåt Emil att ja inte kom hem denna helgen, förlåt gisela att ja inte dyker upp på inflyttningsfesten! tror dock ni kommer klara er galant utan mig ;) hehe

Nej dags o få saker gjort.. på återseende!!

Apornas planet!

Det var vad som stod på schemat ikväll!! Lite bio mys i sommar regnet el höst regnet väl själv! sjukt tråkigt med detta väder iaf!! =/
Tur att filmen var riktigt bra!! ja grät, var lycklig, kände sorg , ja ni vet alla dem där delar vi gärna vill ha med i en film för att känna att den var faktistk riktigt bra!! Så jag e nöjd med kvällens aktivitet! hehe

Nu sitter ja o kollar på CSI, chillar och har det skönt.. är så skönt att få slappna av lite! Inte ritkigt gjort det i sommarn, bara varit en massa jobb, fest, vänner, ja tiden springer ju iväg! även om ja älskar att umgås med vännerna, jobba osv så finns det alltid en gräns!! ja har helt enkelt inte hunnit med mitt liv så jag gick över min gräns... nu är det många tankar i huvudet!!

tankar som jag hoppas löser sig till slut!!! tur jag har Angel den bästa att bolla med, känns skönt o kunna ringa ett samtal , hon svarar och ja kör på det,, för det är alltid ett klokt svar hon har!! love ya! <3

Nej återgår till tvn så trevlig fredags kväll :)


FRIDAY IT IS!!

woop woop!! Idag är det fredag! suttit i skolan mellan 9-15 helt okej, liet slut körd ihuvudet dock, e inte lätt det här med sjuksköterska!  hehe

men fredags kvällen kommer rundas av med Linnea och en bio, vi ska kolla på aporna!

Så måste sticka puss puss <3




bambi...

japp igår kväll lekte jag bambi på hal is!! hade ett par nya skor som var så där jobbiga att gå i så ramla ett X antal gånger på väg till förfest, till krogen och ja sedan hem.. det blev ju bara värre och värre ;) hehe

men mycket mycket trevligt kväll var det iaf!! starta hos Skånska skönheten Natalia för att sen glida in på en grattis kväll på Vallen! Grattis är gott har jag alltid sagt ;)

En av sällskapets damer blev lite väl förfriskad så ledde hem denna dam ;) med ett stopp på MAX sen en taxi tur hemåt,, men verkligen kanon kul ! väl hemma åkte kläderna av fortare än kvikt och nu kanske ni trorr att Helen fick napp.. men nej så var det tyvärr inte... ingen man som kunde ta del av denna uppvisningen, så fick till slut gå o lägg mig  ensam, bitter, full och KÅT!!

vakna dock upp som en prinsessa och har mått fantastiskt bra idag!! :D

Imon är det fredag och helg... och ja längtar!! helgen kommer innehålla, plugg, promenad, bio, och fest :D kansek lite lite kubba kubba kubba, det vill säga solsidan ;) hehe LOVE IT!!

Vi är ofta blinda....




Vi människor är lite dumma mot oss själva... vi stirrar oss blind på allt vi inte har, och inte ta nytta av det vi faktiskt har!!!!

Det ska ja försöka börja göra, att verkligen titta upp och se tilll alllt fint jag har runt omkring mig och inte tänka så mycket på att det där vill ja ha,, sådär vill jag se ut osv osv.. jag tror det är en bra grej! så nu kör vi! ;)

natti natti you naughty boy!


Imon är en ny dag, med nya tag, och eventuellt lite fest på det med faktistk ;) Fira att vi är i Kalmar :D

Annars idag har ja lärt mig lite om hjärtat, lite cirkulationssystem, ätit gott med Natalia o Zina, rensat kläderna (japp blev en hög som ja tänker ge bort till dem behövande ) packat om, betalat räkningar, hämtat post, suttit på biblan, haft en föreläsning, och avslutat med ett blogg inlägg ;) Så God natt för idag!!!

Just nu CSI: lite av ett favorit program.. så stör mig inte nu!!

0


Kalmar it is!

Jappp igår kom man hit!! bara in med grejerna i Gustafs lägenhet sen blev det kinna mat med flickorna :) Allt är som vanligt och vad ja har saknat dem!! Är verkligen glad över att vara här igen :) jag mår så mycket bättre här av nån anledning ibland!! varberg är jag så klar med!! passar inte mig längre ritkigt.. av nån anledning!

Nej nu ska ja iväg o mysa med Zina och Natalia, så skriver senare ikväll när man kommit hem igen ;) Love you guys!! <3


från bilen

BLoggar från bilen ;) NU är jag på väg mot Kalmar, skolan börjar! MEn helt ärligt, ja e klar med Varberg och det ska bli sjukt skönt att flytta tillbaka :) komma tillbaka till det verkliga livet hehe Puss <3

idag fyller jag 25!!

Med det tänmker ja fira med ett löfte till mig själv!!!! JAG SKA KLARA DET!!!

God Natt!! <3

sista lördagen i Varberg!!

God middag gott folk! stressat som en tok hem från jobbet för att nu i detta nu ha ett litet släkt kalas innan ja drar tillbaka mot kalmar på måndag!!!

Så tänker ta det lite kort,, mormor e på plats vi väntar på några andra, när släkten gått kommer det ett stort gött gäng brudar på lite party!! kan bara bli SUCCÉ ikväll!!!









NU KÖR VI!!! <3

förregående inlägg diskuteras!

Så här var det ju, emil la dem kommentarerna i min logg på facebook! en orolig själ gick till attack! haha sinnes, vart är vägen på väg? Om det är nån som känner sig förnedrad av förgående inlägg när det stått på min blogg eller när det stått på facebook så säg till , så ska ja be er om ursäkt!  hahaha :D

Vad vi skriver till varann är vår egen sak och så länge man inte förnedrar någon offentligt eller ger ut namn osv ni fattar ju grejen, då är det helt okej enligt mig!!!

SÅ nej fröken E, ja behöver inte lära mig vad respekt och förstånd är, och om du har problem med mitt svenska språk så ta mig till en svenska kurs?!  Jag är villig att lära mig  =) 
                                      
                                      jaja en facebook vän mindre, men ärligt I dont care!!


Drastisk bild men ja gillar den.. så ta den inte såå seriös :)

Emil är en riktig lustigkurre!

"Emil, du och hon en timme"
"Blir inget med det, hade dött av parfymallergi innan jag fått upp den"



By the way!

En grymt bra blogg med en vän som är helt otrolig i sitt skrivande!! hon är LÅNGT ifrån BLYG!!!
Hade ni vågat skriva som hon gör, ring en signal  ni får 1 miljon ;) nja kanske inte så mycket men ni fattar grejen!
I love my Lollo!!!!

http://justlollo.blogg.se/





Coconut tree!!

Under the coconut tree we stay
Fall and crush into me like a wave
You bring the fool out my groove
Baby, use your tubes
Make me wanna change my ways

Under the coconut tree,
you be chilling with me
Making love to you in a bedford room
made of sand and sea

No place I'd rather be
no one else I wanna please
No one but you boo I got you
you got the best of me

http://www.youtube.com/watch?v=gOfOt76D3MM





<3

Smal smal smal...

mm precis vad jag vill bli! Min disiplin suger K*K rent ut sagt och är mycket trött på det!!  Nån som har tiops på bantningspiller ge dem till mig och ja vill ha resultat, inga skit grejer!!
El kan ni alltid sparka mig i baken så fort ja rör nått innehållande fett och när ni ändå är igång sparka ut mig på löpning, så fettet får dallra!!  Bara gör det!!!


Men på tal om annat! LISEBERG IGÅR!

Vi var 5 tjejer som drog upp för en lekdag, mina barndomsvänner, dem som tagit hand om mig i alla år fram tills ja själv blev 18, dem tjejerna var det!! För det är sant, har i hela mitt liv umgåts med äldre , så man har alltid varit det lilla barnet ;) men tider förändras, folk flyttar, går ut skolan , får nya vänner osv!! men vi kommer alltid hålla ihop NO MATTER WHAT!! för det är vad riktigt vänner gör! DEM ÄR GULD <3

Tänker därför göra ett bildregn på dem ;)













haha bilden ovanför, man e ju inte dum o sätter sig längst fram, men sandra e ;)

PUSS PÅ ER TJEJER!! <3


check this out!!

Sjömännen i all ära men kolla min vän, hon e ta med fan snygg i deras hatt!! :)


Helgen är över!

Helgen är över, men ja är lycklig och lite smutsigare! 

Att festa med kollegor är en källa till happiness! det kan aldrig bli dåligt, underbara är dem o kommer sakna att åka tillbaka till Kalmar om en vecka!! Sommar har gått sjukt fort!!!

Jobbade o slet på ICa till 22, butiken stängdes i samma veva som jag stod halvnaken i personalrummet och bytte om för att kunna joina resten av Varbergs eliten till en ritkigt blöt kväll!! O blöt blev det...

Idag är jag trött så orkar faktiskt inte skriva mer... ska jobba med inom kort så tänker slänga på mitt leende och dra mig mot jobb!!

<3

 puss!

HELLO SAILOR!!

OJA, det kryllar av sjömän istan! och ja e ju något av en flicka som gillar män i uniform!! Tycker det är elakt att gå omkring i sådana uniform, det e en teaser... och ja gillar inte sånt ;) elller? jo det gör jag nog.. så bring it!!

EN dag ska ja köpa en sådan här för att också vara en teaser så det så ;)



Men nu in i dimman med lynn och sen ett gött gäng kollegor!!!


EN EXTRA NOTIS! ;) MICKI DETTA KORT ÄR FÖR DIN SKULL ;) HEHE




FINNS INTE MYCKET MER ATT SÄGA, IDAG ÄR JA SJKT GLAD OCH LYCKLIG! HAR DUMPAT ALLA BESKYMMER RUNT OMKRING MIG, TÄNKER SLÄNGA ALLA ONÖRDIGA MÄNNISKOR I MIN NÄRHET SOM GÖR MIG GALEN OCH FAKTISKT BARA HA FIN FIN ENERGI OMKRING MIG!!!!

SÅ NU KÖR VI!!!



<3

dessa godingar kom till mig idag ;)







mm, rätt nöjd får jag säga med mitt köp!! =) Älska NELLY! ;)

konstigt beteende från män..

Killar har en tendens att hävda sig, varför ställer ja mig? E dem inte häftiga nog annars framför sina vänner...
Trycka ner människor framför andra, pika varandra, tillsammans komma på något om någon, men sen i slut ändan är det alltid nån av dem som faktiskt vill ha den bruden dem trycker ner, men han vågar inte stå för det! haha ett ganska patetiskt agerande och skönt man inte ha sådana problem! Istället kan man lyssna åt o skratta åt dem!! Ta et steg tillbaka och inte vara i deras närhet.. Mäniskor som tar energi tar man bort, och människor som ger energi behåller man i sitt liv!! SÅ enkelt är det men vad ska man säg, en dag växer alla upp! :)


Kvällen igår levererade om inte annat! Sjukt bra drag!!

MISS LI som ja aldrig sett förut fick mig att vilja köpa hennes skiva, ja så bra var hon och ja lyssnar inte på svenska artister!! Så ni fattar ju, gisses amalia!! Hon var grym!! Lite pose bilder efter hann ja o hanna också med ;) haha man gick ju bakstage så att säga ;)

Hoppa dock tidigt i säng för det finns ju en dag idag, och ikväll står självaste HOFF MAESTRO på scen! Hoppas dem levererar lika bra som MISS LI gjorde!!




You are stronger then you know!

När livet inte behandlar än rättvist och hårda besked kommer, då är det bra att ha en vän! och det är där jag kommer in Sandra!! Natt som dag så finns ja vid dina sida!! <3



veckans bravader!

Vi kan hoppa måndag o tis och går direkt in på onsdag!! Minm lediga dag som tillbringades med jonas på sakura, massa massa ärrenden och kvällen spenderades med fröken amanda jagstrand till en början! vi letade lite pardey o hittade 3 sugna killar så ett stop hos mr Hörnfalk blev det, riktigt trevligt!! SKöna grabbar!! Oscars var det sen, en mycket full helen trevade omkring o lurade i folk massa saker ;) Hade sjukt kul, vi timmarnas slut tog färden åter vid mot mr hörnfalk!!

Lustarna och hormonerna var på hög nivå, porrfilm stod på schemat, öl, snack och andra snuskigheter! En kanon kväll helt enkelt!! Vid 6 var man hemma o la sig för att tagga inför smögen! ;P



SEdan var det dags för 4 brunstiga flickor att ta sig mot smögen! och oj vad det blev åka av ;) Sjukt bra kväll! Vi drog upp vid halv 6, skulle åkt 4 men vissa missade sitt legg o lite andra grejer så halv 6 startade vi ;) Emelie körde bilen o vi andra drack! Frame bytte vi om framför ett gäng norrmän som blev mycket glada över denna uppvisningen =P lite mer alkohol på det, sedan lite mer mat, lite alkohol o dans! sandra blev utslängd ;) VI snodde en sovtunna, vi skrattade , vi umgicks, vi lura folk, ni kan numera kalla mig slitz helen! tydligen kan det vara trovärdigt men grabbarna kanske hade druckigt för mycket, vad vet jag ;) hahahaha

Summan av kardemunnan, 5 av 5 toastars!! Sjukt roligt, smögen e något att rekomendera =)









Helgen kom och helen var död, halv 9 vankades det sängläge på fredagen!

Lördagen startade med jobb för att sen grilla lite hos fröken Håkansson, kvinnan myten legenden! underbar kvinna!! Finns inte mycket o säg förutom att en kväll med dem blir alltid bra och skandaler bildas! <3

I love my life its sooo scandaliousus ;)

tasty!


RSS 2.0