Mys med Havasi, Klang och Angel!

När man väl är hemma,så är det många som skall hinnas med! det e trevligt tycker ja o man ser vilka som faktiskt bryr sig om en o vilka som vill ses, ett litet vänskapstest ändå kan man nästan säga!
Att flytta ifrån sin stad blir ett sådant o man förstår vem som står än nära! :)

Idag starta ja en stund i solen med Havasi, en liten träff på mingan, vi slog ihop oss med med lisette o märta, mycket trevliga flickor! :)
Gick från en glad tjej till en annan, fröken klang var näst på tur! 2 glas på harrys o massa skratt senare så styrde ja kosan mot Angel! Ett varv runt fästningen o sen bort mot campino o SVERIGES godaste pizzor!

Beställde 3 st o vandra hemåt mot angelica, ätit gott, pratat massa, o glott på en vampyr film! mycket trevlig kväll, men fröken angel är allt så lugnt o fint, man kan vara sig själv, inga konstigheter alls o vi har pratart mycket djupt idag, kommit in på grejer som tjejer brukar vara bra på, SKITSNACK!!

Man hör alltid skit snack, o vår fråga var egentligen, tänk så många som snackar om oss, o vad säger dem?? ganska intressant, skulle även vilja säga att ja e nästan 100 på att folk som ler o skrattar med än även skrattar åt en när ja väl vänt ryggen till... det tror ja absolut.. o tyvärr är det ganska tragiskt och tyvärr är det nog också en del lite mer nära vänner.. varför gör vi sånt egentligen? varför vill andra skada andra så himla mycket? det e nog nått jag aldrig kommer att förstå!!!

Nej nu kallar sängen o en ny träff med annan brud imon gäller, det gäller o vara effektiv ;)

GOD NATT!!!


Home sweet home?

Ja det skulle man kunna säg, men ändå är kalmar en del av mig o mitt hem också! :)

Igår var det mys på Harrys god mat o god dryck! Sådana kvällar och man mår så bra, man tänker lixom inte på alla förpliktelser man har, utan man bara mest är!! Det är en härlig känsla!
En känsla man inte har när man sitter och vet att man egentligen borde låsa in sig själv i ett rum o bara sitta där 24 h om dygnet för att få saker och ting på plats vad gäller skol saker..

Iaf idag nu på förmiddagen har jag suttit med en examinationsgrej, man orkar inte mer så tar paus o beger mig på ett äventyr som ja har bokat halv 5! Ikväll blir det bio med Hanna, Red riding hood! blir fantastiskt! :)

Just nu e skolan svår, o man får ingen hjälp! el vem vet kanske man kan få men man vil inte vara jobbig, tog mig säkert 1 timme o komma på ett begrepp man skulle välja! istället för att faktiskt lyfta luren o kanske ringa o prata med nån skolkamrat om , hur , vad jag ska göra så låter ja det vara!
Vill inte vara till besvär! tragiskt men sant! =/

Iaf snart kanske klar, men mina snart tar alltid 4 h kanske men jag e ändå på väg.. dock vetenskapliga artiklar hittar ja inte, eller hittar tror jag att jag gör, men vet inte om dem e de, o vem som skrivit dem eller nått, kan inte utläsa detta! haha ja e bra kass...

Nej äventyr sen bio var det ja! Ha det gött mina vänner! Hoppas ni mår bra o livet leker för er iaf :)
<3

Färdig packad!

japp det är vad jag är nu! trots man bara ska vara borta ett par dagar så fyller man ändå en rresväska, vad är problemet? =P hahaha

Om en timme går tåget mot varberg, ska bli sjukt skönt att få komma hem till mina vänner som jag saknat så mycket!! E så trött på allt plugg så typ tyvärr redan lagt det åt sidan... inte ett bra tecken om man säger så=/

Vad sker framöver tro? Orkar man, eller orkar man inte... Tankarna är många...

Iaf nu kör vi! ALL in under en helg i vackra VBG!!!

Kommer dock sakna fantastiska 4:an här i Kalmar, inte setts på år o dar då alla varit iv äg över påsk och nu åker jag! fick en snabb träff med fina Alexandra igår iaf!! :)
Men tjejer, grillning nästa vecka är spikat, det har jag och alex bestämt :D ni har inget och säga till om :D

Pussss OFF WE GOO!



Kommer saknar min prins med!! :)


äntligen! som ni väntat ;)

hehe det kan jag tänka mig, bloggen har ståttt lika still som världen gör när jag inte uppdaterar om mitt liv ;)

hemma från sthlm/solna nu! haft det sjukt bra! massa sol god mat, god dryck, skogspromenader, fotboll, familjemys, måla ägg, första grillningen, sova i stuga, gå på utedass, äta god pizza och få det största bästa fina ägget som fanns! :)

Ungefär dem orden beskriver min helg!! Fucking love it! :)

O nu då tänker ni? jo kom precis hem från en morgon promenad, har börjat tvätta ska ner mot staden en sväng, sen plugg osen vem vet kanske tar tåget hem!? eller åker jag imon, eller åker ja på torsdag! den som lever får se! men en helg i vbg det ska det bli :) LÄNGTAR!!!

nej dags o fånga dagen! CARPE DIEM

Puss älsklingar!!





LIFE FEELS GOOD!

Skärtorsdagen!

God kväll min damer o herrar! kör ett sista inlägg sen drar ja mot sthlm o då lär det inte bli så mycket skrivande :) För ja ska njuta av en härlig helg med G o hans familj! :)

Idag har jag pluggat sen 10 i morse, lite till och från så ja huvudet e bra trött! men ja har egen kväll o haft en fantastiskt bra dag för mig själv =)

Just nu e det fläskfile sallad en cider på G! sen ltie fruktsallad med glass till efterrätt så jag klagar inte även om det hade suttit fint med att vara hemma emd mina vänner!!
Men min kära stjärna till vän Angelica, hon e bara för bra!!!

Helt fantastisk e hon!! Även om jag inte är i varberg, så är jag med dem ikväll ändå ;) titta bara på det här :D
jag knäcker mig :D hahahahahha



HUR ROLIG VÄN HAR INTE JAG??? JO FÖR BRA!! LÄNGTAR TILLS JA SKA HEM NÄSTA VECKA! DÅ SKA JA HÄNGA MED HENNE HELA TIDEN O BARA HA KUL :d HAHAHHAA

Härliga känsla!



Den här typen av bilder gör mig så himla lycklig!!! :) Idag e det skärtorsdagen alla är på hemmaplan men inte jag, jag sitter här i lyan tillsammans med mina anatomi böcker!! kör ett litet race idag inte bussen mot stockholm drar imon!!

Kommer bli en kanon helg!! massa kärlek!!

Vill också åka hem!

Alla åker hem idag! ALLA!! Jag vill också åka hem!!! Längtar super super mycket tills nästa vecka istället, då drar jag mot Varberg!!!! Men jag VILL ÅKA NU!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciao!


från good to bad and then good again!

Började bra, gick något neråt för att sen dra iväg till toppen! Happy days! haha

ja som sagt mitt humör o mitt mående e som en berg o dal bana! o mest för man spyr på plugget i bland, så mycket o läsa o tar sån tid o är sååååå mycket!!

Startade med PW från G i solen, bytte om o iväg mot biblan! satt en stund med Andy o sen kom Razz!! När det började bli tråkigt drog man hemåt för att bytta om till träningskläder!! det var runt denna tid allt var kasst!
Folk tjatade hela tiden, ska du träna ska du träna, (ja överdrev, men det kändes så) behövee plugga o hann inte träna egenlitgen men va gör ja! jo jag står där o ställer upp i vanlig ordning!! med stressen i halsen!!

men tillbaka till det roliga igen, där allt vända! Fick en löne lapp o kasching! 6400 kr, tackar sa helen o lyckan spred sig i hela hela kroppen!

Inte nog med det, ett paket från post var kommet, vad hade ja beställt?? nej nej var bara ett påsk paket från MAMI , 200 kr o 2 påskägg med två kycklingar i! en till mig o en till Gustaf, haha hon e för söt!! :)
Så avslutningsvis blev dagen bara förrrr bra!!

O toppa kvällen återigen med tacos med hilda! lovely!!!

nu slutar ja dock kvällen med plugg men lika glad e jag för det :D hehe

Pussåkram

LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA



Linnea du fattar ju!! :D


Ny vecka nya möjligheter?

God morgon alla! Solen skiner bara att tagga för skolan :D Ja e allmänt trött på skiten men inte långt kvar, tiden kommer gå fort :D

O fått mer engeri efter denna helgen! hur kan ja inte fått det?? haft två världs bästa personer på besök, haft en guld helg med Ellen o andres!!

I fredags var det mys på resturang, åt gott o drack gott =) ja ellen andreas o gustaf! lrödagen spenderades i stan för lite shooping för att sen inta harrys o kolla SM finalen varberg mot storvreta! ja vi vet alla resultatet så behöveri nte skriva det här!!

Sedan hopp iväg mot duscha o annat för att sen svida om inte till partystassen! det blev en guld kväll med varbergs folk i slutändan sittandes på en pizzeria i sann varbergs anda :D Me like!!!! hehe

andreas så lekte turist denna helgen vill självklart till slottet, o dit gick resan på söndagen, en tur där sedan lite lunch o mys i solen o sedan sa vi hej då!! men inte långt kvar, snart e ja hemma i vbg igen o då blir det ivanlig ordning All in :D

Fantastisk helg som avrundades i sängen med gurra!!

Tack o hej nu blir det skola! mmmm ja längtar :D hehehe


Nu är dem här!

Som jag väntat! Första vännerna som faktiskt hälsar på mig! otroligt kul! Det betyder något så otroligt mycket. Allt ska ju inte bara ligga på mig o det e jag som ska åka hem hela tiden. Så är super glad att dem e här!!!! :)

O linn, räknar inte dig som en första vän som hälsa på mig. för hon har faktiskt varit här o hjälpt mig med min flytt hit till kalmar men hon är  min familj! O den enda i familjen som faktiskt kommer hälsa på mig!! Min familjemedlem som är min andra halva o som jag vet jag alltid kommer ha även om jag bor här i 3 år!! andra e det inte alltid lika säkert med, har några säkra kort som jag vet om som alltid kommer stanna!

Men det e ibland lättare sagt än gjort! folk flyttar, folk får nya vänner, andra där hemma har sina liv o träffar nya människor o "glömmer" av personen som inte längre e i staden!  Sånt där faller sig naturligt o inte menar man nått ont, det bara är så, det e så livet har sin gång =)
Jag ångra ändå aldrig att jag flytta hit, hur skulle ja kunna göra det???

har träffat 3 fantastiskta vänner, fått en underbart fin man o en ny stad att hitta ännu mera vänner o roligheter i!! Erfarenhet kallar jag detta, o det kommer gynna mig en dag när jag själv ser tillbaka på mitt liv osm ung!!
Jag älskar kalmar :)

Nej ska plugga en timme med medicinen för att sen återgå till Andreas o ellen som tar igen sig på hotellet, dem myser säkert på alla ställen som finns på det där hotellet! om jag känner Andreas rätt ;) hahaha

nej böckerna var det ja! Hej då! :) <3


SLÄNGER IN EN BILD PÅ SJUKT SKÖNA BRUDAR :)


ALLTID MASSA LEK =)

stor städning!

idag mina vänner så ja åter igen trött o grå men nu e denna vecka över, bara förskylning kvar o imon kör ja ett body pump pass för att låta kroppen få jobba lite igen! ska bli dunder skönt!

annars idag så kör vi stor städning hör på tullslätten! helt fantastiskt skönt att bara få slänga ett par varv med moppen o damsugarn, även konekta lite med disktrasaN! ibland tror det eller ej e sånt så mycket roligare än att plugga :D så japp stor städning it is ;) hehe vad gör man inte!?

annars just nu i dett aögonblick har hilda börjat med tacosen så tänkte gå ner o hjälpa till! mumms!!! vilken fantastisk dag det blev det slut och IMON mina väner IMON IMON IMON :D:D:D:D

Då kommer ELLEN OCH ANREAS!! WIE som ja väntat! kommer bli en härlig helg o den ska innehålla allt annat än plugg, tankarna skall på annat! jepp!

Nu kör vi!! Puss å kram!! :)



SNYGGA FLICKOR ;)


bad day!

idag har ja inte mått så bra, trött, hängig, ont i magen osv ja kan fortsätta hur långt som helst känns det som!
har iaf fått läst lite idag samt kollat på en dokumentär i skolarbetes syfte! Så yeah! eller?

Sovit bort mycket av dagen men magontet sitter ju kvar det ända fina o trevliga än så länge idag har varit ett sms av Amanda, hon e så söt! Jag gillar verkliegn dem i min grupp, vi e som en stor familj! 

Man märker samtidigt att allt skolarbete tär på folket, vi blir tröttare och deppigare! Kraven ställs högre och vi kör slut på oss själva innan vi ens börjat.. vi exar varann på ett negativt sätt tror jag, har någon läst något bllir vi andra stressade över att vi inte läst så mycket som vi bör!! ja en dålig cirkel!!

 Vi behöver en paus allihopa tror jag!! och än är det inte slut!! men "sommarlov", magaluf inom kort!! Det kommer göra susen för oss alla tror jag :) Så håll ut!! WE CAN DO IT!

I övrigt mår jag kanon , prima, skit bra verkligen! det är verkligen bara skolarbetet som tar ned mig nån nivå!! Men vem har igentligen sagt att detta skulle vara lätt???

Nu ska ja ta min onda kropp bort mot G och bli ompysslad, för orkar inte ligga i min säng längre :D hehe

GRUPP 8 i sitt esse!!






SÖTA FLICKOR O MYCKET FINA :)




Vem har snott min diciplin?

 vart är min diciplin?? el vänta lite jag har ju aldrig haft någon, o det stör mig!! Varför har ja inte den diciplinen som fröken Pahk o erlandsson o larsson exempelvis har!? Varför får ja inte tummen ur o sätter mig o läser om cellen?? sen kursen tog paus i fredags har jag inte öppnat en bok, det stör mig något fruktansvärt!! men ändå gör jag inte det?? jag fattar inte mig själv helt enkelt.... Hjälp!!!

Sen så när ska ja lära mig, blir så trött på mig själv som inte kan ha diciplin på mig själv att hålla mig ifrån en liten choklad bit! ska ja fortsätta så här kommer ja alltid få vara en liten tjockis o det vill ja inte!! Vad ska ja göra??

En sista grej till fröken linnea innan ja stänger av datan för dagen!!
Du e en stjärna för mig och EFTER REGN KOMMER SOLSKEN :) el i vårt fall kanske vi ska säga magaluf;) hehe


Tentan Check ;)

God kväll min vänner :D

Idag har vi fått reda på första tentan!! o med en liten marginal men ja den fanns där så satte vi den ;)
AS SKÖNT!!!!!!!!!!! Så nu släpper vi den kursen o fokuserar på allt annat :D

annars idag har ja bara varit ute o promenerat, sovit åter igen 2 h, trött som en gnu dessa dagar :D fattar inget!! men orkar inte ens bry mig! då fattar ni hur trött ja e ;) hehehe

tänker höja en människa här! min bästa killkompis! har pratat ett X antal minutrar med honom idag o han gör mig alltid lika glad! Kommer bli en bra sommar, sida vid sida :D jalla jalla lixom EMIL :D

Ett litet fotokollag, ENJOY ;) heheh



FINT O LUGNT I BÖRJAN



HÄR RÖJER VI....





AVSLUTAR SNYGGT ;) HEHE HAN E EN UNDERBAR MAN I SINA BÄSTA ÅR!! :)

HERRE MIN GUD!!


Gooo träning!

god kväll mina damer o herrar!!
precis hemkommen från ett body pump pass, satt fint som fan!!

Innan passet sov ja hela två timmar, vad ska man säga, helgen den tog på kropp o själ! jag var trött!! ;)

Veckan har startat och ja älskar det, bara räknar ner hela hela tiden! helt sjukt tänker inte på nått annat! vill bara ha fredag!!! :D Kommer bli awesome ;)

Nej duschen sen blir ja hämtad för avfärd mot G, behöver hans kropp! ;)

Mitt frikort kanske, funderar o funderar,, snygg e han iaf! självaste josh hartnett :D


Ny vecka nya möjligheter!

God morgon gott folk! =)

Har precis kommit hem från min man! haft världens bästa dag igår, sjukt mysigt o skönt!! bara umgåts kramats o pussats hela hela dagen o kvällen! :)

Annars idag så drar en ny kurs igång, blir väl säkert kanon trevligt! Kommer dock ändå försöka fokusera mer på medicinen! får hoppas detta upplägg dem fixat gynnar oss o inte gör att det går åt det andra hållet : )

Nej har inte så mycket o säga så här på morgonen så tar det kanske senare ikväll!

Räknar redan ner till helgen, Längtar massa!! <3

Helgen över och nu väntar jag på nästa!!! Längtar längtar!! :)



Denna dam med sällskap dyker upp!! <3

Lycklig o kär!

Hej gott folk! Idag är det lördag! Gårdagen spenderades för mig själv, bara myste hela kvällen lång medans alla andra var ute o festa!! hur skönt som helst vill jag lova!! idag har ja sprungit ärenden på stan o sen mött upp linnea, alex o alexs två killkompisar!! tog oss ett glas på Krögers! sol o cider= fantastiskt härlgit skönt o det är ren kärlek ! :D Vi kommer fortsätta kvällen i alkoholens väg!! AS taggad o ser fram emot en fantastiskt kväll med massa fina människor jag funnit här i kalmar! Önskar alla som läser detta inlägg en fin kväll!! :) massa kärlek! over and out!! peace!!


Lycklig o kär!

Hej gott folk! Idag är det lördag! Gårdagen spenderades för mig själv, bara myste hela kvällen lång medans alla andra var ute o festa!! hur skönt som helst vill jag lova!! idag har ja sprungit ärenden på stan o sen mött upp linnea, alex o alexs två killkompisar!! tog oss ett glas på Krögers! sol o cider= fantastiskt härlgit skönt o det är ren kärlek ! :D Vi kommer fortsätta kvällen i alkoholens väg!! AS taggad o ser fram emot en fantastiskt kväll med massa fina människor jag funnit här i kalmar! Önskar alla som läser detta inlägg en fin kväll!! :) massa kärlek! over and out!! peace!!


sitter på föreläsning, kanon kul!

Har ni kul idag?:)

Vissa människor bara gör en lycklig av små små kommentarer!!

Vissa människor bara dyker upp o håller ett gott öga på en och märker när man är glad o ledsen! O ger fina kloka kommentarer precis när man faktiskt behöver det! Och det är så roligt att denna flicka fortfarande e kvar en liten del i mitt liv :) Du e för fin Frida!!!

Lite gamla bilder då ;) back in the days =P





Dem här flickorna saknar jag :)

Det ska börjas i tid ;)


Föresten sådana här kvällar ser jag fram emot!!! Sommar kom o ta mig!!


LYCKA!!

Idag är en riktig bra dag!! solen lyser , mitt visa kort är på plats och  jag har tagit en paus med böckerna, en föreläsning idag och sen har jag inte öppnat en bok sen jag kom hem!! Jag kankse behöver men tänker inte göra det!! idag är en bokfri dag!! :) Livet leker!! Är inne i min egna värld idag, helt i min egna värld! Knappt sagt ett ljud till någon, bara varit för mig själv idag! hehe tråkigt kanske men även idag en Frihetskänsla!

ANNARS SÅ:
Väntar jag på att klockan ska bli 16 o jag kan dra iväg för att köra ett body pump pass kvällen sen blir i vanlig ordning hos G :)
Jag måste erkänna att jag är väldigt väldigt KÄR!!



<3

Bobbys car ;)

japp då e det bara en enda person som vet vad ja snackar om! Henne saknar jag! Kommer du sista helgen eller?? :)

annars idag så är det en mycket bättre dag, mina aggresioner har lagt sig lite granna!! Men kursen kommer fortfarande ta död på mig, det är sjukt mycket att lära in! dock intressant saker men mycket mycket svårt!!
Har jag sagt tidigare att det var 4 personer ENDAST som klarade den förra året,! 4 personer!!!! det betyder inte att kursen e lätt, utan bra jäkla svår!! o om jag är en av dem 4 av 60 pers i vår klass, det e tveksamt!!
Men tänker kämpa på iaf, då har jag iaf gjort mitt yttersta!!! :D

har inte hunnit med mycket iag, suttit o pluggat 10- 17.30 kanske! så träningen hoppade vi med! mitt liv just nu eller vänta lite, vilket liv?? ;) nej nått sånt har jag inte just nu, men nästa vecka är jag nog tillbaka, lite goare, o lite gladare ! hehehe


Hilda fyller år idag med, så tänker önska henne ett stort stort GRATTIS här på denna blogg!!
Ikväll ska dem svänga sina lurviga men nej jag ska inte med, skola imon kl 9 samt G behöver lite av min uppmärksamhet, var ju ändå ett par dagar sen vi sågs ;)


Off we goo trött som en gnu men vad gör väl det! jag ska ändå ligga o mysa hela hela kvällen lång!!

<3




GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS HILDA! FIRA LUGNT IKVÄLL ;)

Grinigt barn!

Idag är inte min dag överhuvudtaget!! Allt är piss eller nej inte allt men jag är bara arg idag! Frustrerad, ledsen, gråter om vartannat och sen arg igen! blir irreterad för små saker, vill hoppa från en bra o slå huvudet iväggen! (observera att det är inget jag tänker göra dock) men det är en sådan dag!

O dessa känslor är bara för jag e så kass när det gäller skola, jag kan inte, jag fattar inget, jag vet inte vart jag ska börja, ja det går att fortsätta men jag vet att vissa måste kämpa o får jobba dubbelt så mycket medans andra kan glida! o ja vill kunna glida o förstå o kunna börja lätt med olika grejer som studiefrågor! men kan jag detta nej? så fort ja öppnar böckerna så kommer väggen, VART SKA JAG BÖRJA?
Alla svaren blir 2 A4 sidor och så ska det inte behöva vara! 6 frågor tar 40 h ungefär..... jag e trött på det och behöver nått kul, nått glatt som händer mig, nått som gör mig på bra humör och det e svårt att vända mig, det vet jag om! och dem som lyckas dem är tyvärr inte i stan och det suger!!

men men Kan alltid hoppas det blir en ny dag imon och att jag vaknar upp på ett bra sätt! känner känslan av att kalmar e fantastiskt!!

Nej nu iväg för att köra ett body pump pass iaf med linnea! Där har ni en bra tjej som kan få upp mitt humör lite grann! hon lyssnar, förstår o är väldigt bra! Hon kan ja lätta mitt hjärta till! så off we go!!


ooh mys med natalia!

Det jag saknar mycket här i kalmar är mys på vardagarna!! hemma så var det kvällsmat ihop, det var film kvällar, det var kvällar man gotta sig ordentligt på kioska vilket är ett fint ord, man umgicks o jag saknar att umgås med mina vänner där hemma o göra dessa avslappnande grejer! vilket det faktiskt e för mig!! Här blir det aldrig sånt även om ja så gärna vill!!
men ikväll ska ja ta mig bort o umgås emd Natalia, en film på det! o Det ska bli trevligt, blir som vi gjorde lite i början! :) Hon e allt bra hon!! <3

Nej nu ska ja promenera bort, hej hej =)


Trött måndag!

Idag var planen två föreläsningar men nu blir det en, då jag vaknade med migrän i princip! somna med huvudvärk igår och vakna upp groggi o huvudvärk idag! ingen hit må jag säga!
Nu har det iaf försvunnit en hel del, kanske kan beror på att ja sovit en sådär 14 h inatt, tror jag var trött??? ;)

Efter föreläsning blir det 2 h träning o sen lite pllugg för att däcka åter igen i sängen!! Imon kommer min man hem från sthlm, det ser jag fram emot!! :)

Nej lite pllugg innan andra föreläsningen så jag inte ligger så mycket efter dem andra för att ja missa första idag!

Puss puss!!!

Jag idag!

Idag känner jag mig lite så här!!



MEN JAG KÄMPAR ÄNDÅ PÅ OCH HÅLLER PÅ MED DEN HÄR FINA BOKEN ;)



SKÖNA SÖNDAG!! HEHE SEN BLIR DET NER TVÅ VÅNINGAR O BIG BROTHER MED ALEX OCH JONAS! BLIR EN BRA AVSLUTNING PÅ DENNA HELG!! :)



PARTY ON ROCK STAR!

FEST FEST FEST FEST FEST FEST!!!!!!!!!!!! JAPP SÅ E DET NU. :D

ITS TIME TO ROCK THIS WORLD AND I WILL DO IT FUCKING HARD!

jag har inte mina kompanjoner med mig, Natalia , Alex el Linnea men lovar jag ska parta för oss alla!! jag sviker ingen!! ;) Tongiht im dancing for you guys cuz this girls are the shit!!! top notch!!

pussssss


Slå klackarna i taket!

ja lite så blir det nog allt! men bara lite lite, ska starta upp med Hilda här , o fröken jenny som e på besök från varberg =) ta ett par glas med dem för att sen sluta upp med gänget på student puben!
Det blir nog allt bra!!

har iaf hållt mitt löfte idag o pluggat, ja e sjukt stolt och det känns sjukt skönt! blir plugg immon med :) as taggad! ;)

Pussåhej nu vet ni vad jag gör ikväll iaf!!

massa kärlek till er alla!!

O bjuder på en bild på mig o en familjemedlemm som jag Faktiskt tycker bra mycket om! :) <3 Louise!


Lördag i mitt <3

God morgon eller god morgon god morgon, har varit öppe sen 9! Vakna upp jämte en varm goo kropp o myst fram till 10 då det var dags för mig att dra mot Body step o G mot Stockholm! :)

Nu e jag hemma svettig o go! Sara står o upptar duscchen men snart e det min tur! Igår var det bara hemma mys med G, tacos o Rocky balobo som sagt! Himla trevligt att bara få vara ibland! då mår ja bra!

kvällen idag är ett frågetecken? ja ska iaf plugga, japp så kul ska jag ha det denna lördag! men sen om det blir utgång lugnt, eller vad det blir, det återstår o se! Idag är det jag som bestämmer!!! :)

Annars så fick jag en liten saknads känsla i magen efer dem här 3 som busfröna!! tiden i tyskland slår mycket!!



nej sara e klar = MIN TUR :)

En vän i lyxförpackning!

När man läser sjuksköterskaprogramet så blir man så här ;)



Men hon är ändå rätt så ändå tycker jag! :D
Trevlig helg alexandra! doppa lugnt!

Mitt alvs namn ;)

Eärwen Súrion


Fredag eftermiddag!

Hej o hå i det blå! idag e det fredag o det e sköööööntt!! Sitter i skolan med selmin, razz o amanda och jobbar stenhårt! ;) eller vad tror ni? =P Ikväll blir det mys mys med G, tacos står på schemat o lite BB o Rocky balboa ;) Sweet!! Annars så springer veckorna iväg, hemskt!! Vi har denna veckan dragit igenom cellen o e inne på nerverna! Man hinner inte förstå saker innan man går vidare, vilket e sjukt störande! =( Hur ska man klara av den här kursen?? Nej nu återgår ja till min choklad, cola o Hänt bild , SKÖNA FREDAG! hehe Pussåkram!

RSS 2.0